سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد

۵۳۰ نیروی اوکراینی در یک روز کشته شدند

۵۳۰ نیروی اوکراینی در یک روز کشته شدند وزارت دفاع ارتش روسیه از کشته شدن بیش از ۵۳۰ نظامی اوکراینی در دو حمله هوایی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 04
کد خبر: ۱۴۵۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر،  «ایغور کوناشینکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه امروز (پنج شنبه) از کشته شدن ۵۳۰ نظامی و شبه‌نظامی اوکراینی در دو حمله هوایی جداگانه در مناطق مختلف «دونتسک» و «لوهانسک» خبر داد.

 

سخنگوی وزارت دفاع روسیه در یک کنفرانس خبری گفت که نیروهای مسلح روسیه به عملیات نظامی ویژه خود در اوکراین ادامه می‌دهند و در نتیجه حملات هوایی با سلاح‌های بسیار دقیق به مواضع تیپ ۹۲ مکانیزه، در نزدیکی شهر خارکیف، ۱۳۰ نظامی کشته شده و ۱۳ خودروی زرهی منهدم شدند.

 

به گفته او همچنین یک نقطه استقرار موقت یگان‌های تیپ ۹۵ در روستای «کنستانتینوفکا» در منطقه «دونتسک» مورد اصابت موشک‌های هوا به زمین جنگند‌های روسی قرار گرفت و در نتیحه بیش از ۴۰۰ نفر از نیروهای مسلح اوکراین از پا در آمده و ۲۰ خودروی زرهی و نفربر و تانک نیز مورد اصابت قرار گرفتند.

 

سخنگوی وزارت دفاع روسیه افزود: «در نتیجه عملیات تهاجمی فعال نیروهای روسی به همراه نیروهای مسلح جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک در مناطق مختلف و روستاهای جمهوری خلق دونتسک، یگان‌های پیاده مکانیزه ۵۴، ۵۶ و ۵۸ نیروهای مسلح اوکراین پس از متحمل شدن خسارات سنگین توان رزمی خود را از دست دادند و محل خود را ترک کردند.»

 

 «ایغور کوناشینکوف» در ادامه گفت که طی ۲۴ ساعت گذشته دو پایگاه فرماندهی نیز از جمله  تیپ ۹۵ هوابرد در منطقه روستای «کنستانتینوفکا» در منطقه «دونتسک» هدف قرار گرفتند و حملات موشکی و توپخانه‌ای و هوایی به تأسیسات نظامی اوکراین ادامه دارد.

 

این مقام روسی همچنین گفت که از ابتدای آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنج اسفند ۱۴۰۰) تاکنون در مجموع  ۲۶۱ فروند هواپیما ۱۴۵ فروند بالگرد ۱۶۷۳ پهپاد ۳۶۴ سامانه موشکی ضد هوایی  ۴۲۴۴ تانک و سایر خودروهای زرهی جنگی ۷۸۶ راکت انداز چندگانه  ۳۲۵۱ قبضه توپ صحرایی و خمپاره و ۴۶۹۶ وسایل نقلیه نظامی ویژه منهدم شده است.

 

تلفات ارتش اوکراین و شبه‌نظامیان چند ملیتی وابسته به کی‌یف در حالی است که بامداد یکشنبه «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین طی فرمانی لازم‌الاجرا از همه نظامیان و غیرنظامیان خواست فوراً منطقه «دونتسک» را که خط مقدم درگیری‌ها با روسیه است، تخلیه و عقب‌نشینی کنند.

 

دست برتر روسیه در میدان نبرد در شرایطی است که کشورهای غربی از زمان آغاز بحران، سیل عظیمی از سلاح را روانه اوکراین کرده‌ و همزمان روسیه را تحت تحریم‌های بی سابقه در تاریخ این کشور قرار داده‌اند.

 

در این رابطه مسکو همچنین بارها اعلام کرده که ارسال گسترده سلاح به اوکراین نه تنها موجب حل بحران نمی‌شود بلکه تنها امنیت اوکراین و همچنین امنیت کل قاره اروپا را با مخاطره همراه ساخته است. مقامات روسیه تاکنون بارها گفته‌اند که آمریکا و انگلیس مانع حل و فصل بحران اوکراین می‌شوند.

 

روسیه از پنجم اسفند گذشته (۲۴ فوریه) دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت.«ولادیمیر پوتین» رئیس‌ جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد.

 

روسیه بارها درباره توسعه ناتو در اروپا به ویژه مرزهای خود هشدار داده است. روسیه بر این باور است که  به دلیل سیاست خصمانه و روس‌هراسی، بحران کنونی اوکراین روی داده است. ولادیمیر پوتین پیش‌تر گفته بود که مسکو برای پاسخ گفتن به تحرکات ناتو و گسترش این ائتلاف نظامی غربی به سمت شرق، گزینه‌های مختلفی دارد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار