حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد

جزییات کشته شدن فرمانده ارشد طالبان پاکستان

روزنامه اکسپرس تریبیون پاکستان در گزارشی نوشت، یک فرمانده ارشد تحریک طالبان پاکستان در ولایت پکتیکا افغانستان کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه اکسپرس تریبیون پاکستان به نقل از منابع افغان گزارش داد که یک خودرو حامل فرماندهان ارشد طالبان پاکستان که عمرخالد خوراسانی با نام مستعار عبدالولی مهمند، مفتی حسن و حافظ دولت خان بر آن سوار بودند، در روستای شرکی ولسوالی برمل پکتیکا هدف یک انفجار قرار گرفته است.

این روزنامه افزود: همه سرنشینان این خودرو کشته شده‌اند.

به گفته‌ی منابع افغان، رهبران طالبان پاکستانی برای مشورت در حال سفر به ولسوالی برمل پکتیکا بودند که خودرو آن‌ها با مین کنار جاده برخورد کرد.

گفته می‌شود که عمرخالدخوراسانی رییس جماعت‌الاحرار (JuA)، شاخه تحریک طالبان پاکستان بود که از سوی سازمان ملل و ایالات متحده به‌عنوان یک گروه تروریستی شناخته شده است.

سازمان ملل برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری یا مرگ وی می‌شد، سه میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود.

اکسپرس‌تریبون افزود: حافظ دولت نیز از منطقه قبایلی اوراکزی و از اعضای مهم این گروه و همچنان از معتمدین نزدیک خوراسانی به شمار می‌رفت.

این روزنامه نوشت: مفتی حسن هم از لشکر «ملاکند» و یکی از رهبران تحریک طالبان پاکستان بود که با ابوبکر البغدادی، رهبر پیشین داعش بیعت کرده بود.

گفته می‌شود که دولت و حسن در زمان تأسیس شاخه خوراسان گروه داعش به این گروه پیوسته بودند، اما سپس به گروه تحریک طالبان پاکستان بازگردانده شدند.

طالبان پاکستان هنوز کشته شدن فرماندهان ارشد خود را تأیید نکرده‌اند. طالبان افغانستان هم تاکنون در این زمینه موضعی نگرفته‌اند.

این در حالی است که گفت‌وگوهای صلح میان طالبان پاکستان و افغانستان به میزبانی سراج الدین حقانی سرپرست وزارت داخله حکومت طالبان در کابل جریان دارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار