ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

درخواست لندن برای عدم حضور بن سلمان در تشییع جنازه ملکه

درخواست لندن برای عدم حضور بن سلمان در تشییع جنازه ملکه فرار محمد بن سلمان از اعتراضات بین المللی ظاهرا او را مجبور کرده است از حضور در مراسم رسمی و عمومی تشییع جنازه ملکه صرف نظر کند، این در حالی است برخی از کارشناسان از درخواست لندن از ریاض برای عدم حضور بن سلمان در این مراسم سخن می‌گویند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر یک منبع آگاه در وزارت خارجه بریتانیا به خبرگزاری رویترز گفت، به احتمال زیاد محمد بن سلمان ولیعهد عربستان در (مراسم عمومی و رسمی) تشییع جنازه ملکه الیزابت که قرار است (فردا) دوشنبه برگزار شود، شرکت نخواهد کرد.

این منبع که نامش ذکر نشده گفت: پیش بینی نمی‌شود ولیعهد عربستان در تشییع جنازه ملکه الیزابت شرکت کند.

به زعم این منبع: تغییر در برنامه‌ها از سوی عربستان انجام گرفته است.

با این حال برخی از رسانه‌ها از افزایش بسیار زیاد انتقادها از دولت انگلیس به خاطر میزبانی از ولیعهد عربستان برای حضور در تشییع جنازه ملکه الیزابت سخن می‌گویند.

در این بین روزنامه گاردین به نقل از خدیجه چنگیز نامزد جمال خاشقجی روزنامه نگار سعودی که در کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رسیده؛ نوشت: خدیجه چنگیز با انتقاد از‌ ‌ایده حضور محمد بن سلمان ولیعهد عربستان در لندن برای عرض تسلیت تاکید کرد محمد بن سلمان از این طریق به دنبال کسب مشروعیت برای خویش است.

این روزنامه انگلیسی پیش از این به نقل از منابع خود خبر داده بود که ولیعهد عربستان روز یک شنبه به بریتانیا سفر خواهد کرد تا مراتب تسلیت خود را به چارلز سوم اعلام کند اما در مراسم (عمومی) تشییع جنازه که روز دوشنبه برگزار می‌شود، شرکت نخواهد کرد.

با این حال برخی دیگر از رسانه از جمله شبکه آمریکایی الحره از اخبار ضد و نقیض در مورد حضور یا عدم حضور محمد بن سلمان در مراسم رسمی تشییع جنازه ملکه انگلیس سخن می‌گویند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار