آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند

افزایش واردات نفت چین از ایران، ونزوئلا و روسیه

آمارهای جدید گمرک چین نشان داد، خرید نفت چین در ماه گذشته میلادی از ایران و ونزوئلا و روسیه افزایش یافته اما پکن در هیچ نفت خامی از آمریکا وارد نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  واردات نفت چین از روسیه در ماه آگوست نسبت به سال گذشته 28 درصد افزایش یافته است اما روسیه برای نخستین بار در 4 ماه گذشته جایگاه نخست خود در تامین کننده اول نفت این کشور را به عربستان بازگرداند.

 

آمارهای گمرک چین نشان داد، صادرات نفت روسیه به چین شامل نفت ارسالی از طریق خط لوله سیبری شرقی- اقیانوس آرام و محموله های دریایی از بنادر اروپایی و شرق دور این کشور، در مجموع به 8.342 میلیون تن رسیده است.

 

میزان واردات نفت چین از روسیه در ماه آگوست برابر با 1.96 میلیون بشکه در روز است و اندکی از رقم نزدیک به 2 میلیون بشکه در روز ماه می کمتر است. چین بزرگ ترین خریدار نفت روسیه است.

 

واردات نفت چین از روسیه افزایش یافته است زیرا پالایشگاه های مستقل چینی خرید نفت تخفیف دار روسیه را افزایش دادند و محموله های نفتی از غرب آفریقا و برزیل را کنار گذاشتند.

 

صادرات نفت عربستان به چین در ماه آگوست 5 درصد بیشتر شده و به 8.475 میلیون تن معادل 1.99 میلیون بشکه در روز رسیده است.

 

به طور کلی، واردات نفت چین در ماه آگوست به علت توقف فعالیت پالایشگاه های دولتی و فعالیت کمتر تاسیسات مستقل، 9.4 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

 

ادامه خرید نفت از روسیه بر عرضه نفت تامین کنندگانی نظیر آنگولا و برزیل تاثیر گذاشته است به طوریکه واردات از این دو کشور به ترتیب 34 و 47 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

 

اداره گمرک چین هیچ رقم وارداتی از ایران و ونزوئلا در ماه گذشته میلادی اعلام نکرده است. شرکت های دولتی چین از اواخر سال 2019 خرید نفت از ایران را از بیم تحریم های آمریکا متوقف کردند.

 

با این حال، رویترز مدعی است، شرکت علوم فضایی و فناوری چین و شرکت CASIC از اواخر سال 2020، 25 میلیون بشکه نفت ونزوئلا را وارد چین کرده اما گمرک این کشور این رقم را گزارش نکرده است.

افزایش واردات نفت چین از ایران، ونزوئلا و روسیه

آمار گمرک در روز سه شنبه نشان داد که واردات از مالزی که در دو سال گذشته اغلب به عنوان نقطه انتقال نفت ها با مبدا ایران و ونزوئلا و اخیرا روسیه در نظر گرفته می شود، نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریبا دو برابر شده و به 3.37 میلیون تن یا 794 هزار بشکه در روز رسیده است.

 

آمارها نشان داد، چین هیچ نفت خامی از آمریکا وارد نکرده است./ فارس

ارسال نظر