افزایش واردات نفت چین از ایران، ونزوئلا و روسیه-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

افزایش واردات نفت چین از ایران، ونزوئلا و روسیه

آمارهای جدید گمرک چین نشان داد، خرید نفت چین در ماه گذشته میلادی از ایران و ونزوئلا و روسیه افزایش یافته اما پکن در هیچ نفت خامی از آمریکا وارد نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  واردات نفت چین از روسیه در ماه آگوست نسبت به سال گذشته 28 درصد افزایش یافته است اما روسیه برای نخستین بار در 4 ماه گذشته جایگاه نخست خود در تامین کننده اول نفت این کشور را به عربستان بازگرداند.

 

آمارهای گمرک چین نشان داد، صادرات نفت روسیه به چین شامل نفت ارسالی از طریق خط لوله سیبری شرقی- اقیانوس آرام و محموله های دریایی از بنادر اروپایی و شرق دور این کشور، در مجموع به 8.342 میلیون تن رسیده است.

 

میزان واردات نفت چین از روسیه در ماه آگوست برابر با 1.96 میلیون بشکه در روز است و اندکی از رقم نزدیک به 2 میلیون بشکه در روز ماه می کمتر است. چین بزرگ ترین خریدار نفت روسیه است.

 

واردات نفت چین از روسیه افزایش یافته است زیرا پالایشگاه های مستقل چینی خرید نفت تخفیف دار روسیه را افزایش دادند و محموله های نفتی از غرب آفریقا و برزیل را کنار گذاشتند.

 

صادرات نفت عربستان به چین در ماه آگوست 5 درصد بیشتر شده و به 8.475 میلیون تن معادل 1.99 میلیون بشکه در روز رسیده است.

 

به طور کلی، واردات نفت چین در ماه آگوست به علت توقف فعالیت پالایشگاه های دولتی و فعالیت کمتر تاسیسات مستقل، 9.4 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

 

ادامه خرید نفت از روسیه بر عرضه نفت تامین کنندگانی نظیر آنگولا و برزیل تاثیر گذاشته است به طوریکه واردات از این دو کشور به ترتیب 34 و 47 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

 

اداره گمرک چین هیچ رقم وارداتی از ایران و ونزوئلا در ماه گذشته میلادی اعلام نکرده است. شرکت های دولتی چین از اواخر سال 2019 خرید نفت از ایران را از بیم تحریم های آمریکا متوقف کردند.

 

با این حال، رویترز مدعی است، شرکت علوم فضایی و فناوری چین و شرکت CASIC از اواخر سال 2020، 25 میلیون بشکه نفت ونزوئلا را وارد چین کرده اما گمرک این کشور این رقم را گزارش نکرده است.

افزایش واردات نفت چین از ایران، ونزوئلا و روسیه

آمار گمرک در روز سه شنبه نشان داد که واردات از مالزی که در دو سال گذشته اغلب به عنوان نقطه انتقال نفت ها با مبدا ایران و ونزوئلا و اخیرا روسیه در نظر گرفته می شود، نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریبا دو برابر شده و به 3.37 میلیون تن یا 794 هزار بشکه در روز رسیده است.

 

آمارها نشان داد، چین هیچ نفت خامی از آمریکا وارد نکرده است./ فارس

ارسال نظر