دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

جمع آوری بیش از ۳۰۰ معتادمتجاهر در جنوب تهران

فرمانده انتظامی شهرستان ری از کشف بیش از ۱۰ هزار قطعه لوازم یدکی خودروی قاچاق و همچنین جمع‌آوری ۳۴۷ معتاد متجاهر در این شهرستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر  سرهنگ دوستعلی جلیلیان به دو عملیات پلیس شهرستان ری در شبانه‌روز  گذشته خبر داد و گفت:‌ ماموران فرماندهی شهرستان ری در راستای مبارزه جدی با قاچاق کالا وارز، از دپوی مقادیر فراوانی لوازم یدکی قاچاق در یکی از انبارهای واقع در محدوده خاور شهر مطلع شده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

وی با بیان اینکه در جریان رسیدگی به این پرونده مالک انبار کالا مورد شناسایی قرار گرفت، گفت:‌ ماموران پس از اطمینان از صحت گزارش دریافتی اقدام به هماهنگی‌ با مقام قضائی کرده و با اجرای عملیاتی اقدام به بازرسی از این انبار کردند که در جریان آن ۱۰ هزار عدد انواع لوازم یدکی خودروهای لوکس که فاقد مجوزهای قانونی و قاچاق بودند، کشف و ضبط شد.

جلیلیان با بیان اینکه در این رابطه دو متهم دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند، گفت:‌ محل انبار کالا نیز با دستور قضائی پلمب شد. همچنین ارزش اموال کشف شده نیز مورد ارزیابی کارشناسان قرار گرفت که ارزش ریالی آن در حدود ۱۰۰۰ میلیارد ریال برآورد شد.

جمع آوری ۳۴۷ معتاد متجاهر در جنوب تهران

فرمانده انتظامی شهرستان ری همچنین از جمع‌آوری ۳۴۷ معتاد متجاهر در محدوده این شهرستان خبر داد و گفت:‌ در پاسخ به درخواست‌های مردمی در خصوص تردد معتادان متجاهر در برخی از مناطق محدوده شهرستان ری ، طرح جمع‌آوری این افراد به اجرا درآمد.

وی ادامه داد:‌ در همین راستا نیز ۳۴۷ معتاد متجاهر از سطح معابر و پارک‌ها که اکثریت آنها دارای سوابق متعدد سرقت بودند جمع‌آوری شده و به مراکز بازپروری تحویل داده شدند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار