چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

رایزنی آمریکا و قطر درباره ایران

رایزنی آمریکا و قطر درباره ایران «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با وزیر خارجه قطر دیدار و از نقش دوحه در قبال ایران تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، به رغم ادامه تعلل آمریکایی‌ها در اتخاذ تصمیمات مورد نیاز برای به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته‌ای وین، نماینده ویژه واشنگتن در امور ایران با وزیر خارجه قطر دیدار و درباره «دیپلماسی با ایران» رایزنی کرد.

 

حضور مقام‌های مختلف جهان برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک فرصتی را برای دیدارهای مسئولان کشورها با یکدیگر فراهم کرده است و بر همین اساس، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با وزیر خارجه قطر دیدار کرده است.

 

رابرت مالی که مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در مذاکرات وین است، در صفحه توییتری خود توضیحاتی درباره دیدار با «شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر ارائه داد.

 

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نوشت: «دیروز در نیویورک صحبتی عالی بامحمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر درباره موضوعات منطقه به ویژه دیپلماسی در قبال ایران داشتم».

 

این مقام آمریکایی در ادامه توییت خود تصریح کرد: «(آمریکا) همیشه قدردان نقش سازنده قطر است».

 

تاکید مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی در گفت‌و‌گوهای هسته‌ای وین درباره «دیپلماسی در قبال ایران» در حالی مطرح شده که دولت جو بایدن به رغم لفاظی‌ها درباره آمادگی برای بازگشت به توافق هسته‌ای برجام، همچنان از اتخاذ تصمیمات مورد نیاز به منظور اجرای تعهداتش و احیای این توافق امتناع می‌ورزد.

 

دیدار رابرت مالی با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در شرایطی انجام شده که این مقام ارشد قطری روز گذشته با همتای ایرانی خود در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل دیدار داشت.

 

بنا بر گزارش وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، حسین امیر عبداللهیان و همتای قطری او درباره مناسبات د‌وجانبه و تحولات منطقه‌ای رایزنی کردند.

 

رایزنی رابرت مالی با وزیر خارجه قطر در حالی صورت گرفت که «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر طی سخنانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: «به دستیابی به توافق عادلانه در خصوص برنامه هسته‌ای ایران به گونه‌ای که نگرانی‌های همه طرف‌ها مدنظر قرار گیرد، معتقدیم»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار