قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

حقوق پرستاران در «قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری» چقدر افزایش پیدا می کند؟

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به حقوق پرستاران کاری ندارد و ارتباط به این دارد که پرستار چند بیمار و چه تعداد بسته خدمتی در بخش درمانی بر دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد میرزابیگی، رئیس کل سازمان نظام پرستاری اظهار داشت:‌ این به حقوق کاری ندارد و ارتباط به این دارد که پرستار چند بیمار و چه تعداد بسته خدمتی در بخش درمانی بر دارد و این بیمار محور است؛ یعنی پرستار مدامی که با بیمار تعامل و کار داشته باشد بسته های خدمتی آن ثبت می شود و این کار قبل از این که به نفع پرستار باشد به نفع بیمار است.

وی ادامه داد: قبلا که کارانه‌ای که به پرستاران داده می‌شد آماری که از کل کشور جمع آوری شد 1620 میلیارد تومان بود؛ الان به این عدد 5هزار و 200 میلیارد تومان اضافه می شود که حدود دو سه برابر خواهد شد.میانگین کارانه در سالهای کرونا به علت تعطیلی اتاق های عمل و ... پایین آمد اما این کار یعنی اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری پرستار را به سمت بیمار تشویق می کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری در پاسخ به این پرسش که «آیا این باعث نمی شود تا پرستاری بگوید من بیشتر به بیمار خدمت می دهم تا در آمد بیشتری داشته باشم؟»، گفت: خیر؛ چون پرستار تجویز کننده نیست، نمی تواند خدمات القایی بار بیمار کند. پرستاری نمی تواند برای بیماری پول بیشتری دریافت کند؛ چون هم بسته های خدمتی تعریف شده است و هم پرستار تجویز کننده نیست.

میرزابیگی تصریح کرد: اگر پزشک را می بینید عکس و ... می نویسد اینها چون خودشان تصمیم گیرنده و تجویز کننده هستند خدمات القایی معنا پیدا می کند؛ اما پرستار این طور نیست، بلکه سفارش پزشک را اجرا کرده و بسته های خدمتی اش نیز محدود و مشخص است.

وی یادآور شد:‌ اگر خدمت غیر معمول به این بسته خدمتی اضافه شد یا به بیمار ماموریت جدیدی محول شد که این پرستار علاوه بر بسته های خدمتی آن کارها را انجام دهد دستمزد آن را می گیرد اما باز هم پرستار تصمیم گیرنده نیست بلکه یا بخش درمانی یا پزشک است.ترس از خدمات القایی مطلقا در روند تعرفه گذاری خدمات پرستاری را بیمار را تهدید نمی کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار