نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تکذیب ادعای شلیک به اسرای ارمنستانی توسط باکو

تکذیب ادعای شلیک به اسرای ارمنستانی توسط باکو وزارت خارجه جمهوری آذربایجان غروب یکشنبه به ادعای تازه ارمنستان که مدعی شده نیروهای باکو اسرای ارمنستانی را به گلوله بستند، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «ترند نیوز» وزارت خارجه جمهوری آذربایجان با رد ادعای ارمنستان اعلام کرد، اینکه ادعا می‌شود جنایات جنگی توسط نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان انجام شده، نمونه‌ای از نفاق کشوری است که دهه‌ها سیاست تهاجمی را دنبال کرده و اصول اساسی را زیرپا گذاشته است.

وزارت امور خارجه آذربایجان مدعی شد، این ارمنستان بوده که جنایات جنگی متعددی علیه نظامیان و غیرنظامیان مرتکب شده است.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «تاکید می‌کنیم که جمهوری آذربایجان برخلاف ارمنستان، تعهدات بین‌المللی خود را جدی می‌گیرد.»

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان اعلام کرد که تلاش‌های ارمنستان برای گمراه کردن جامعه بین‌المللی و پنهان کردن مسئولیت خود با انتشار ادعاهای بی اساس را محکوم می‌کند.

به دنبال پخش فیلمی در شبکه‌های اجتماعی منتسب به بد رفتاری نظامیان جمهوری آذربایجان با نظامیان اسیر ارمنستانی، نخست وزیر ارمنستان به شدت واکنش نشان داد.

«نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در توضیح فیلم اعدام نظامیان غیرمسلح ارمنستانی توسط نیروهای جمهوری آذربایجان در توییتی نوشت: «ارمنستان از همه ساز و کارهای بین‌المللی موجود برای اطمینان از تحقیقات و پیگرد قانونی استفاده خواهد کرد.»

پاشینیان ادامه داد: «فیلم وحشتناک دیگری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد و نظامیان جمهوری آذربایجان گروهی از اسرای جنگی ارمنی را در خاک ارمنستان اعدام می‌کنند. جامعه بین‌المللی باید به شدت این جنایت جنگی را محکوم کرده و به آن رسیدگی کند و اقدامات لازم را برای توقف تجاوز آذربایجان انجام دهد.»

به دنبال شدت گرفتن تنش بین باکو و ایروان، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه گفته که امکان استفاده از ناظران سازمان پیمان امنیت جمعی برای کمک به ایجاد شرایط مساعد در اجرای توافقات بین سران جمهوری آذربایجان، ارمنستان و روسیه و عادی سازی روابط بین باکو و ایروان از جمله امضای توافقنامه مناسب، مورد بحث قرار گرفته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار