اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

به صدا درآمدن زنگ خطر امنیتی در آلمان

به صدا درآمدن زنگ خطر امنیتی در آلمان یک مقام ارشد نظامی آلمان روز یکشنبه نسبت به حملات به زیرساخت‌های حیاتی این کشور هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «آناتولی» سرلشکر «کارستن بروئر» فرماندهی عملیات منطقه‌ای آلمان گفت که نیروگاه‌ها و زیرساخت های انرژی آلمان اهداف بالقوه حمله خارجی هستند.

بروئر به روزنامه آلمانی «بیلد» گفت، هر ایستگاه انتقال، هر نیروگاه، هر خط لوله می‌تواند مورد حمله قرار گیرد و یک هدف احتمالی باشد. ما در اینجا به ویژه نگران تهدیدات هستیم. این وضعیتی است که دیگر نه صلح واقعی و جنگ واقعی وجود دارد.

وی افزود که جنگ روسیه علیه اوکراین وضعیت امنیتی جدید در اروپاست. بوئر گفت: «جنگ روسیه تمرکز ما را به دفاع ملی و جمعی بازگردانده است. برای کل کشور روشن شده که جنگ در اروپا دوباره امکان پذیر است. این امر برای هر شهروند عواقبی دارد.»

به گفته این مقام ارشد نظامی آلمان، حملات و مداخلات خارجی در داخل آلمان ممکن است در روزهای آینده افزایش یابد.

بروئر گفت: «این درباره ارتش دشمن با نظامیان و تانک‌هایی نیست که به کشور ما حمله می‌کنند، بلکه درباره دخالت‌ها، حملات به زیرساخت‌ها و حملات سایبری یا مثلاً پروازهای شناسایی با هواپیماهای بدون سرنشین بر فراز پادگان‌های نظامی است».

وی به مردم توصیه کرد برای خاموشی برق آماده باشند و چراغ قوه، رادیو و باتری کافی در خانه داشته باشند.

رسانه‌ها گزارش دادند که‌ صبح روز شنبه به دلیل قطع شدن عمدی برخی کابل‌های مهم راه آهن شمال آلمان، تمامی تردد قطارها در خطوط ریلی شمال این کشور برای حدود سه ساعت متوقف شد. مقامات آلمان این رخداد را ناشی از اقدام خرابکارانه دانستند اما جزئیاتی درباره عامل این خرابکاری ارائه نکردند.

«نانسی فایزر»، وزیر کشور آلمان با اعلام اینکه پلیس فدرال این کشور در حال تحقیق درباره این حادثه است، انگیزه آن را نامشخص دانست.

بعد از آنکه ماه گذشته میلادی ناتو و اتحادیه اروپا بعد از آنکه نشتی در خط لوله‌های انتقال گاز «نورد استریم» را حاصل اقدام خرابکارانه دانسته و خواستار حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی شدند، خرابکاری روز شنبه در آلمان زنگ خطر را مجددا برای آنها به صدا درآورده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار