ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین

آغاز مانور بازدارندگی هسته‌ای ناتو در اروپا

ائتلاف نظامی ناتو مانور سالانه بازدارندگی هسته‌ای برای مقابله با سناریوهای احتمالی جنگ هسته‌ای را آغاز می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، ناتو مانور سالانه خود را برای دفاع از قلمرو این ائتلاف غربی در اروپا با سلاح های هسته‌ای آغاز می کند. این رزمایش در درجه اول در حریم هوایی بلژیک، انگلیس و دریای شمال خواهد بود. ارتش آلمان نیز در این مانور مشارکت می کند.

ناتو آغاز مانور سالانه خود را برای سناریوی وحشتناک جنگ هسته‌ای به عنوان یک اقدام آموزشی معمول و مکرر توصیف کرده و اعلام می کند که امروز مانور دفاع از منطقه اتحاد اروپا با سلاح های هسته‌ای آغاز می شود.

بر اساس اطلاعات این ائتلاف غربی حدود 60 هواپیما طی دو هفته آینده در این رزمایش موسوم به "Steadfast Noon" "ظهر استوار" شرکت خواهند کرد که از جمله جت های جنگنده مدرن، همچنین هواپیماهای نظارتی و تانکر و بمب افکن های دوربرد B-52 خواهد بود. محل برگزاری این مانور به ویژه باید حریم هوایی بر فراز بلژیک، انگلیس و دریای شمال باشد. ارتش آلمان نیز در این مانور مشارکت دارد.

ناتو اعلام کرده که برگزاری این مانور واکنشی به جنگ روسیه علیه اوکراین نیست و از هیچ سلاح واقعی در آن استفاده نمی شود. این ائتلاف تاکید کرده که این مانور با رویدادهای جاری جهان ارتباطی ندارد. اوآنا لونگسکو، سخنگوی ناتو در این باره گفت: این رزمایش کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که بازدارندگی هسته‌ای این ائتلاف امن و کارآمد باقی می‌ماند.

ناتو هیچ اطلاعاتی در مورد سناریو یا جزئیات این رزمایش ارائه نکرده است. به گفته کارشناسان نظامی، در طول مانورهایی که به طور منظم در ماه اکتبر برگزار می شود، از جمله، آنها تمرین می کنند که چگونه سلاح های هسته ای آمریکا را به طور ایمن از انبارهای زیرزمینی به هواپیما منتقل کرده و آنها را در زیر هواپیماهای جنگنده سوار کنند. با این حال، پروازهای تمرینی بدون بمب انجام می شود.

برخلاف رزمایش‌های قبلی «ظهر استوار»، ناتو امسال اطلاعاتی را درباره شروع این رزمایش ارائه می‌کند. در محافل اتحاد، این امر با این واقعیت توجیه می شود که باید بیش از حد معمول نشان داده شود که ناتو به خوبی برای سناریوی وحشتناکی مانند جنگ هسته ای آماده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار