اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد

۱۵ سال زندان در عربستان برای لایک کردن یک توئیت

عربستان سعودی، یک پزشک زن تونسی را به علت لایک کردن و بازنشر یک توئیت مقاومت لبنان، به ۱۵ سال حبس محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر شبکه المیادین گزارش داد: عربستان سعودی، یک پزشک زن تونسی را به علت لایک کردن و بازنشر یک توئیت مقاومت لبنان، به ۱۵ سال حبس محکوم کرد.

پس از آنکه دستگاه قضایی سعودی، یک پزشک زن تونسی را به اهانت به نظام حاکم متهم کرد، این مسئله انسانی به دغدغه‌ای برای افکار عمومی تونس تبدیل شده است. دستگاه قضایی سعودی، این پزشک زن تونسی را به علت لایک کردن یک ویدئوی مربوط به مقاومت لبنان، به ۱۵ سال حبس محکوم کرد.

ماجرای مهدیه المرزوقی با توجه گسترده رسانه‌های تونسی همراه شد و این ماجرا در صدر پایگاه‌های خبری قرار گرفته است. خانواده قربانی، سکوت خود را شکست تا ظلمی را که بر دخترشان روا داشته اند، آشکار کند و خواستار کمک شود.

احمد الکحلاوی رئیس جمعیت مقاومت از مقاومت و مخالفت با عادی سازی و صهیونیست سازی نیز در این خصوص گفت: ما خواهان آزادی و گرامیداشت این زن در عربستان و در اینجا هستیم. زیرا این زن، نشانه کرامت، آزادی و عزت ملی ماست.

پیش از این نیز عربستان سعودی یک زن فعال حقوق بشر را به دلیل انتشار توئیت به ۳۴ سال حبس محکوم کرده بود.

یک سازمان حقوق بشر مستقر در واشنگتن در این باره اعلام کرد «سلمه الشهاب در ژانویه ۲۰۲۱ در تعطیلات خود در عربستان سعودی به سر می‌برد و زمانی بازداشت شد که قصد داشت به انگلیس بازگردد.»

الشهاب ابتدا به دلیل توئیت‌هایی که برای احقاق حقوق در عربستان منتشر کرده بود، به شش سال زندان محکوم شد.

اما کمی بعد دادگاه کیفری تخصصی عربستان سعودی در یک درخواست تجدیدنظر، این حکم را به ۳۴ سال زندان به همراه ۳۴ سال ممنوعیت سفر افزایش داد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار