وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

آخرین وضعیت تردد و ترافیک در خیابان‌های تهران

آخرین وضعیت تردد و ترافیک در خیابان‌های تهران کارشناس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور پایتخت، آخرین وضعیت ترافیکی معابر اصلی و بزرگراهی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر. سرهنگ مجید رنجبر کارشناس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور پایتخت در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی معابر اصلی و بزرگراهی پایتخت گفت : با رصدی که از طریق دوربین های مرکز کنترل ترافیک از سطح معابر شهر تهران از وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراههای پایتخت در صبح 4شنبه 27 مهرماه 1401 صورت پذیرفت ، شاهد شروع ترافیک صبحگاهی و حجم بالای ترددها در سطح معابر شهر تهران هستیم.

سرهنگ رنجبر ادامه داد : بزرگراه شهید همت در مسیر غرب به شرق از جنت آباد ، شهید حکیم درمسیر غرب به شرق از شهید ستاری ، شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح ، بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، بزرگراه شهید حاج قاسم‌سلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل صیاد ، مسیر جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گلها و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر و آزادگان بار ترافیکی صبحگاهی را شاهد هستیم.

کارشناس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود : بزرگراه شهید زین الدین در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع) ، بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع) ، بزرگراه یادگار امام(ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب، بزرگراه امام علی (ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌دوست شاهد بار ترافیکی هستیم .

وی بیان داشت : خیابان آزادی در مسیرغرب به شرق از شهیدان و استاد معین و جانبازان از میدان امام رضا (ع) ، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگین هستند.

سرهنگ رنجبر افزود : تیم های پلیس راهور تهران بزرگ از ابتدای صبح در تمامی تقاطع ها و معابر و میادین شهر تهران بمنظور روان سازی و کنترل ترافیک حضور دارند و طرح جناغی ها بمنظور نظم بخشی به بزرگراهها در حال اجراست .

وی گفت : کمترین تغیرات جوی ، بارندگی و لغزندگی معابر باعث ایجاد ترافیک در سطح معابر شهر تهران می شود و رانندگان می توانند با رعایت اصول ایمنی و رفع نقص فنی مانند سالم بودن برف پاک کن ، سالم بودن بخاری و لاستیک با عاج مناسب به روان سازی ترافیک کمک نمایند چرا که دید راننده در حین رانندگی بسیار مهم است و اگر برف پاک کن خودرو ، بخاری و لاستیک دچار نققص باشد می تواند راننده را در حین رانندگی دچار مشکل نماید و باعث ایجاد ترافیک بیشتر شود.

وی به عابران پیاده توصیه کرد: با توجه به اینکه در هنگام بارندگی ها بدلیل لغزنده بودن معابر اصطکاک لاستیک با سطح راه کم می شود، عابرین پیاده به این نکته مهم توجه ویژه داشته باشند که این اصطکاک در ترمز گرفتن راننده باعث می شود تا خودرو مسافت بیشتری را در حین ایستادن طی نماید پس عابرین پیاده باید مسافت خود را با خودروهای عبوری تنظیم کرده و از دویدن و حرکت مقابل خودروها در حین بارندگی اجتناب ورزند تا شاهد حوادث تلخ در سطح معابر شهر تهران نباشیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار