معشوقه سابق اپستین از ادای شهادت خودداری کرد و خواستار عفو شد دیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی در عمان ترکیه مسدود کردن دسترسی‌ها به اسناد اپستین را تکذیب کرد گفت‌و‌گو‌های تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ترکیه، مصر و عربستان در مورد مذاکرات مسقط هاکان فیدان: نظام سیاسی ایران فرو نمی‌پاشد ترکیه: برنامه یا قصدی برای خروج از سوریه نداریم ونس: خط قرمزی در مذاکرات با ایران وجود ندارد / در گفت‌و‌گو‌ها بسیار جدی هستیم آمریکا به کشتی‌های خود هشدار داد از ایران دوری کنند شیخ نعیم قاسم: با پایداری، شکستی وجود ندارد/می‌خواهیم لبنان را آزاد کنیم و خواهان درگیری نیستیم احتمال رقیق سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مقابل لغو تمامی تحریم‌ها ابوشریف: ایران را تنها نخواهیم گذاشت حضور چهل فرمانده ایرانی در تنگه هرمز همزمان با مذاکرات مسقط تأکید السیسی و بن‌زاید بر پرهیز از تنش در منطقه گزارش اینستاگرامی عراقچی از مذاکرات اخیر با آمریکا درخواست‌های نتانیاهو از ترامپ درباره ایران در سفر به واشنگتن

نتانیاهو پیشتاز انتخابات پارلمان رژیم صهیونیستی

نتایج اولیه شمارش آرای انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی از پیشتازی ائتلاف نتانیاهو حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج اولیه شمارش آرای انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که ائتلاف راست افراطی به ریاست نتانیاهو تاکنون بیشترین تعداد کرسی را بدست آورده است.

به گزارش آرتی، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند نتایج اولیه پس از شمارش ۶۲ درصد آرای انتخابات کنست این رژیم، از پیشتازی جناح راستگرا به رهبری بنیامین نتانیاهو و شانس بیشتر او برای تشکیل کابینه آتی این رژیم خبر می‌دهد.

کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد که پس از شمارش ۶۲ درصد آرا، حزب لیکود ۳۳ کرسی، یش عتید ۲۵ کرسی، صهیونیسم مذهبی ۱۴ کرسی، وحدت ملی ۱۲ کرسی و شاس ۱۲ کرسی به دست آوردند.

بنابراین، ائتلاف نتانیاهو تاکنون ۶۹ کرسی از ۱۲۰ کرسی در کنست را دارد، در حالی که ائتلاف ضد نتانیاهو دارای ۴۷ کرسی است. در همین حال احزاب بلد، فهرست متحد عربی و مرتز نتوانستند از این آستانه عبور کنند.

پیش از این، «یائیر لاپید» نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی در واکنش به انتشار نتایج نظرسنجی‌های پای صندوق که حکایت از پیشتازی ائتلاف راست به رهبری «بنیامین نتانیاهو» داشت، گفت که منتظر اعلام نتایج رسمی انتخابات می‌ماند.

بیست و پنجمین دوره انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی (کنست) که پنجمین انتخابات در کمتر از چهار سال گذشته است، دیروز سه‌ شنبه برگزار شد. الجزیره اعلام کرد که ۷۱.۳ درصد واجدین شرایط رای‌دهی در انتخابات رژیم صهیونیستی شرکت کرده‌اند.

چهار کابینه قبلی این رژیم که با ائتلاف احزاب کوچکتر تشکیل شده بود همگی به شکست انجامید؛ برخی ناظران سیاسی احتمال شکست ائتلاف بعدی چه به رهبری لاپید یا رهبری نتانیاهو را هم دور از انتظار نمی‌دانند. مساله‌ای که بن بست سیاسی در این رژیم را عمیق‌تر و پیچیده‌تر خواهد کرد.

طبق گزارش کان نیوز، مقام‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که ۶۷۸۸۸۰۴ نفر واجد شرکت در این انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی هستند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار