ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد

اردوغان: روابطمان را با اسرائیل حفظ می‌کنیم

اردوغان: روابطمان را با اسرائیل حفظ می‌کنیم رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که فارغ از نتیجه انتخابات رژیم صهیونیستی، آنکارا خواهان حفظ روابط با تل‌آویو به صورتی پایدار است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 03
کد خبر: ۱۵۷۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه روند گرم شدن پیوندهای آنکارا و تل‌آویو، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه گفته که این کشور خواهان حفظ روابط با رژیم صهیونیستی است.

 

منابع رسانه‌ای ترکیه‌ای از مصاحبه روز چهارشنبه (دیروز) رئیس‌جمهور این کشور با شبکه «ای‌تی‌وی» (ATV) و اظهارنظر او درباره نتایج انتخابات رژیم صهیونیستی خبر دادند.

 

به گزارش «تی‌آر‌تی» ترکیه، رجب طیب اردوغان در این مصاحبه اعلام کرد که ترکیه خواهان حفظ روابط با رژیم صهیونیستی بر مبنای درک متقابل است.

 

بنا بر گزارش این رسانه ترکیه‌ای، اظهارات روز چهارشنبه اردوغان در حالی مطرح شده که روابط و پیوندهای آنکارا و تل‌آویو در حال گرم شدن است.

 

رئیس‌جمهور ترکیه تصریح کرد: «ما انتظار داریم که روابطمان با اسرائیل بر مبنای احترام متقابل به حساسیت‌ها و منافع مشترک به صورتی پایدار حفظ شود، فارغ از اینکه (نتیجه) انتخابات (در فلسطین اشغالی) چه می‌شود»

.

رجب طیب اردوغان در این مصاحبه تلویزیونی مدعی شد: «تا زمانی که ارزش‌ها محترم شمرده شود، به اعتقاد من دیپلماسی بُرد-بُرد نه تنها برای ترکیه و اسرائیل بلکه برای کل منطقه مفید خواهد بود».

 

اظهارنظر رئیس‌جمهور ترکیه درباره روابط با رژیم صهیونیستی در شرایطی مطرح شده که طبق آخرین خبرها درباره انتخابات این رژیم، بنیامین نتانیاهو رهبر اپوزیسیون و نخست‌وزیر سابق در حال بازگشت به قدرت است.

 

طبق گزارش «ای بی سی نیوز»، هرچند نتیجه انتخابات نهایی نشده اما گزارش‌ها حاکی است که نتانیاهو و متحدان دست راستی او می‌توانند ۶۵ کرسی از مجموع ۱۲۰ کرسی پارلمان را کسب کرده و خودشان کابینه تشکیل دهند.

 

طبق همین گزارش‌ها، برآوردها نشان می‌دهد که یائیر لاپید نخست‌وزیر کنونی و متحدان او ۵۰ کرسی پارلمان را از آن خود می‌کنند.

 

تاکید رئیس‌جمهور ترکیه بر حفظ روابط با رژیم صهیونیستی در حالی انجام شده که آنکارا چند ماه قبل از «اسحاق هرتزوگ» رئیس‌ رژیم صهیونیستی میزبانی کرد و اخیرا هم «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم در ترکیه با اردوغان دیدار کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار