آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

ریزش شاخص امیدواری به اقتصاد در آمریکا

شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی اعلام کرد شاخص امیدواری به اقتصاد آمریکا به شدت کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج نظرسنجی ها نشان می دهد شاخص امیدواری به اقتصاد آمریکا به شدت کاهش یافته است.

 

به نقل از سی ان ان، آمریکایی ها احساس بسیار بدی درباره عملکرد اقتصادی این کشور دارند. تحقیق اقتصادی انجام شده توسط دانشگاه میشیگان نشان داد شاخص اعتماد و امیدواری مشتریان به اقتصاد در آمریکا از ماه اکتبر به شدت کاهش یافته است. این وضعیت سبب افزایش نرخ بهره بانکی توسط بانک مرکزی آمریکا شده است. از طرف دیگر تورم سرسام آور به شدت رو به افزایش است. این وضعیت بر روی بازار سهام هم تاثیر گذار بوده است. اگر چه شاهد افزایش جزئی در ارزش شاخص سهام هستیم اما این بسیار اندک و ناچیز است.

 

کن فیشر، کارشناس مسائل اقتصادی در این باره می گوید: امیدواری اقتصادی به وضعیت بازار سهام وابستگی زیادی دارد. اگر ارزش شاخص بازار سهام افزایش پیدا کند آنگاه امیدواری مردم به آینده افزایش پیدا می کند. اما در واقعیت هم اکنون آنها هیچ امیدواری به این موضوع ندارند. آنها وضعیت کنونی را واقعی ارزیابی نمی کنند. در سراسر جهان شاهد افزایش شاخص ارزش سهام برای کمتر از یک ماه بوده ایم. واقعیت این است که نباید انتظار داشته باشیم که شاخص امیدواری به اقتصاد آمریکا به این زودی بهبود پیدا کند. این نتیجه اقدامات پیشین اقتصادی دولت آمریکا است.

 

وی گفت: همه اخبار اقتصادی که وجود دارد مردم را آزار می دهد. ما شاهد تورم شدید و رکود اقتصادی شدید هستیم. این وضعیت سبب می شود که همه انتظار وضعیت بدتری را داشته باشند. باید منتظر تبادل نظرات در نشست بایدن با مقامات چین در روز دوشنبه آتی باشیم. احتمالا این مذاکرات هم لحن و تاثیر مثبتی را به همراه نخواهد داشت. واقعیت همه این مشکلات در این است که ما وضعیت اقتصادی خوبی را شاهد نیستیم. ما تنها باید صبر کنیم و عصبانی نباشیم.

 

وی افزود: واقعیت این است که اوضاع اقتصادی موجود در آمریکا به بدتر شدن ناامیدی به آینده اقتصادی در آمریکا دامن زد. ما شاهد بررسی قوانین جنجالی در مجالس آمریکا بودیم که این هم اثرگذار بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار