آخرین وضعیت تامین آنتی‌بیوتیک در بازار-راهبرد معاصر
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت

آخرین وضعیت تامین آنتی‌بیوتیک در بازار

رئیس سازمان غذا و دارو، در اولین گفتگوی تلویزیونی به تشریح وضعیت بازار دارویی کشور پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، سیدحیدر محمدی، شنبه شب در برنامه صف اول شبکه خبر، به کمبود آنتی بیوتیک ها در کشور اشاره کرد و گفت: هفته گذشته حجم زیادی واردات آنتی بیوتیک داشتیم که همان ۵۰ تُن بود و تا آخر هفته جاری نیز بیش از ۶ میلیون بطری آنتی بیوتیک وارد کشور خواهد شد.

 

وی افزود: ۵۰ تُن محموله وارداتی شامل یک میلیون بطری آنتی بیوتیک بود که اگر با شرایط تُند مصرف در نظر بگیریم، برای دو هفته کافی خواهد بود و اگر با محاسبات خودمان در نظر بگیریم، برای یک ماه کافی است.

 

محمدی با عنوان این مطلب که ۶ میلیون بطری آنتی بیوتیک که تا آخر هفته وارد کشور می‌شود، حجم خوبی است، ادامه داد: این مقدار واردات در کنار تولید داخل می‌تواند جوابگوی بازار داخلی باشد.

 

وی افزود: برنامه کوتاه مدت ما برای رفع کمبودها این است که تولید داخل افزایش یابد و در همین راستا تولیدکنندگان سه شیفت کار می‌کنند.

 

محمدی با اشاره به کم کاری دو شرکت داخلی در تأمین آنتی بیوتیک مورد نیاز کشور، گفت: ماده اولیه موجود بود، زمان بین تولید و عرضه تا حدودی زیاد شد.

 

وی با عنوان این مطلب که داروهای آنتی بیوتیک به عنوان داروهای حمایتی استفاده می‌شوند، افزود: اصولاً مصرف این قبیل داروها در زمستان افزایش می‌یابد و مقطعی است.

 

رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: ما این تضمین را به مردم می‌دهیم که مشکل کمبود آنتی بیوتیک و سرُم در کشور ظرف این هفته و هفته آینده حل شود.

 

محمدی به وضعیت سرُم اشاره کرد و افزود: میزان تولید سرُم در کشور ماهانه حدود ۱۴ تا ۱۵ میلیون عدد است که این میزان حدود یک تا دو میلیون از نیاز کشور کمتر است. تا اوایل سال گذشته میزان نیاز ما به سرم در ماه ۱۰.۵ میلیون عدد بود و الباقی ذخیره می‌شد، اما از تابستان گذشته مجدد به مشکل کمبود سرم برخوردیم و مجبور شدیم به واردات سرُم روی بیاوریم.

 

وی با عنوان این مطلب که به زودی خط تولید سرُم در یکی از شرکت‌های داروسازی کشور با ظرفیت حداقل ۳ میلیون عدد سرم در ماه طی یک تا دو ماه آینده راه‌اندازی می‌شود، گفت: دو شرکت داروسازی در اهواز و اصفهان از سال دیگر با خط تولید سرُم راه اندازی و یکی از شرکت‌های سرم‌سازی نیز ظرفیت تولید خود را به ۲ برابر افزایش می‌دهد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر