پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد

معاون دانشگاه تربیت مدرس: هیچ دانشجوی ممنوع‌الورودی نداریم

معاون آموزش دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه این دانشگاه هیچ دانشجوی ممنوع‌الورودی ندارد، از برگزاری امتحانات در تاریخ مقرر در تقویم آموزشی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 17
کد خبر: ۱۵۹۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، اسدالله کردنائیج، معاون آموزش دانشگاه تربیت مدرس  درخصوص برگزاری کلاس‌ها و امتحانات نیمسال اول با توجه به ناآرامی‌های اخیر توضیح داد: هیج مشکلی برای برگزاری امتحانات در تاریخ مقرر وجود ندارد. 

او تصریح کرد: فرقی که ما با دانشگاه‌های دیگر داریم این است که دانشگاهی تحصیلات تکمیلی هستیم و کلاس‌های ما از اول سال تحصیلی به صورت حضوری برگزار شد و بی‌وقفه هم ادامه پیدا کرد. درحال حاضر نیز همه کلاس‌ها برگزار می‌شود و مشکلی نیست پس تغییری در تاریخ معین شده برای امتحانات نیمسال اول نداریم و براساس تقویم آموزشی برگزار خواهد شد. 

او در پاسخ به این سوال که آیا دانشجوی ممنوع الورود دارید؟ افزود: ما تا به حال دانشجوی ممنوع‌الورود هم نداشته ایم و مشکل دانشجویان تربیت مدرس به جایی نرسید که نیاز به چنین اقداماتی داشته باشند. 

معاون آموزش دانشگاه تربیت مدرس یادآور شد: شرایط برخی دانشجویان ما که در اعتراضات و اغتشاشات شرکت داشتند خیلی حاد نبود و دوستان با آن‌ها صحبت کردند و مشکل برطرف شد. 

او اضافه کرد: همین حالا کلاس‌های درس دانشگاه تربیت مدرس ۱۰۰ درصد برگزار می‌شود و هم دانشجویان و هم اساتید در کلاس‌ها حاضر هستند. ما در بدترین حالت که برگزاری کلاس بدبینانه به نظر می‌رسید هم کلاس‌هایمان تا حدود ۹۵ درصد برگزار شد و  اگر مواردی باشد که دانشجویان از درس عقب افتاده باشند، حتما کلاس جبرانی برایشان تعیین خواهد شد. البته خیلی مشکلی از این بابت وجود ندارد.

کردنائیج در ادامه درخصوص آخرین اخبار از وضعیت برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه تربیت مدرس نیز اظهار کرد: کرسی‌های نظریه‌پردازی دانشگاه ما زیر نظر دکتر سعیدی مدیرکل دفتر امور هیات علمی سازماندهی شده و هفته‌ای یک یا دو کرسی به صورت دانشکده به دانشکده برگزار می‌شود. فضای این کرسی‌ها خیلی خوب و آزاد است و به بهبود شرایط دانشگاه هم واقعا کمک کرد و نتایج مثبتی داشته است./ ایلنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار