برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد

نماینده مجلس: مدعیان امروز حقوق بشر، دستشان به خون هزاران بی‌گناه آغشته است

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در واکنش به اقدام ضد ایرانی آلمان گفت: عجیب است که آنهایی که دستشان به خون هزاران تن از مردمان بی‌گناه آغشته است، امروز مدعی حقوق بشر شده اند!
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، روح الله متفکرآزاد نماینده مردم تبریز با اشاره به پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی آلمان اظهار کرد: تلاش‌هایی که دشمنان کشور و دشمنان آرامش پیشرفت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی داشتند و همچنین حوادث و اتفاقات دو ماه اخیر کشور منجر به صدور چنین پیش‌نویسی علیه ایران شده است.

 

وی افزود: عجیب است که آنهایی که دستشان به خون هزاران تن از مردمان بی‌گناه ایران و سایر کشورها آغشته است، امروز مدعی حقوق بشر شده اند! دولت آلمان امروز باید پاسخگوی این باشد که چه زمانی قرار است در مورد تسلیحات شیمیایی که رژیم بعث عراق در دوران جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی به کار برد، سخن بگوید و چه زمانی قرار است پاسخگوی جنایت هایی که صدام علیه مردم عزیز‌ ما در دفاع مقدس صورت داد، باشد.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس خاطرنشان کرد: متاسفانه اتفاقاتی که در دو ماه اخیر در کشور رخ داد ‌این بهانه را به دست دشمنان داد تا فشارهای بیشتری را به مردم عزیزمان وارد کنند که این خود نقض حقوق بشر است.

 

متفکر آزاد ادامه داد: امریکا و متحدانش در ماجرای هسته‌ای فشارهایی به ایران وارد کردند که در پی آن همه ملت ایران تحت فشار قرار گرفتند. تحریم داروهای بیماران پروانه‌ای و حتی بیماران شیمیایی توسط این کشورها خودش نقض حقوق بشر است.

 

وی افزود: این کشورها به دلیل سوء استفاده از عناوینی مثل حقوق بشر، باید در دادگاه‌های بین‌المللی محاکمه شوند. این کشورها حق ندارند از حقوق بشر حرف بزند وقتی با حمایت از تروریست ها در داخل کشور ما به دنبال اغتشاش هستند.

 

وی با بیان اینکه ما خودمان در داخل کمیته حقیقت یاب تشکیل می دهیم گفت: در کشور ما اجازه داده نخواهد شد که کوچکترین ظلمی به کسی شود و حتماً احقاق حقوق لازم در همه سطوح انجام خواهد شد.

 

متفکرآزاد اظهار داشت: در جریان اغتشاشات اخیر در اواخر شهریور تا اوایل آذرماه تعدادی از نیروهای انتظامی و امنیتی شهید شدند این نشان می دهد که جمهوری اسلامی تلاش کرده اعتراضات را مدیریت کند و نگذارد با مردم به تندی برخورد شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار