وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تکرار لفاظی وزیر خارجه آمریکا درباره برجام

وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس «جی استریت» به اظهارنظر درباره برنامه هسته‌ای ایران پرداخت و ادعاهای گذشته را تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 05
کد خبر: ۱۶۲۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر خارجه آمریکا در سخنرانی خود در کنفرانس «جی استریت» به اظهارنظر درباره برنامه هسته‌ای ایران پرداخت و گفت «تا قبل از خروج ترامپ از برجام، برنامه هسته‌ای ایران در چارچوب بود و زمان گریز هسته‌ای ایران به یک سال رسیده بود».

 

وی افزود: بعد از فشار حداکثری دولت ترامپ، ایران اجرای تعهداتش را متوقف کرد و فعالیت‌های غنی‌سازی خود را تسریع و تشدید کرد و اکنون زمان گریز آن‌ها به چندین هفته رسیده است. 

 

بلینکن در ادامه سخنرانی خود مدعی شد «از زمان خروج دولت قبل از برجام، اقدامات بی‌ثبات‌کننده ایران افزایش یافته است و این خطری برای ما و شرکای ما در منطقه است». 

 

وزیر خارجه آمریکا در ادامه با انداختن توپ در زمین ایران ادعا کرد: از زمانی که بایدن زمام امور را در دست گرفته ما در یک فرایند دیپلماتیک معنادار شرکت کردیم اما ایران نشان داده که نمی‌خواهد یا نمی‌تواند به گام‌هایی که باید بردارد متعهد بماند.  

 

بلینکن همچنین مدعی شد: ما همچنان فکر می‌کنیم که دیپلماسی بهترین راه برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است اما اگر حکومت ایران این مسیر را رد کند باید بدانند که همه گزینه‌ها برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای روی میز است. 

 

این ادعاها با هدف فشار بر ایران در حالی است که تهران بارها اعلام کرده برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز را دنبال می‌کند و گزارش‌های متعدد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم همین موضوع را تایید می‌کند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار