قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

سویه‌های کرونا هنوز قدرت سرایت دارند

طبق داده‌های مطالعه‌ای که بر اساس شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای انجام شده است، ویروس سارس-کوو-۲ همچنان بین پستانداران بسیار قابل انتقال است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، متخصصان موسسه فناوری روچستر (RIT) ایالات متحده دریافتند که کروناویروس‌ها از پروتئین‌های سنبله خود که به آن‌ها در آلوده کردن سلول‌ها کمک می‌کند، استفاده می‌کنند تا خودشان را به سلول‌های میزبان در خفاش‌ها و انسان‌ها به روشی مشابه بچسبانند.

 

این یافته‌ها که در مجله Royal Society Open Science منتشر شده اند، نشان می‌دهند که چگونه پروتئین‌های اسپایک ویروسی در چندین سویه سارس-کوو-۲ با گیرنده‌های سلول میزبان موسوم به "آنزیم ۲ مبدل آنژیوتانسین" (ACE ۲) در انسان و خفاش‌های مختلف تعامل دارند.

 

یکی از متخصصان این موسسه در تشریح این مطالعه گفت: ما امیدوار بودیم از آن جا که این ویروس در بین انسان‌ها بیش از خفاش‌ها شیوع یافته در مسیر سازگاری با بدن انسان، تکامل پیدا کند؛ اما در عمل دیدیم که تغییرات زیادی رخ نداده و ویروس همچنان در بین پستانداران سرایت‌پذیری قابل ملاحظه‌ای دارد.

 

متخصصان بر این باورند که خفاش‌ها برای اولین بار سارس-کوو-۲ را در دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی به انسان منتقل کردند و از آن زمان این ویروس به سویه‌های مختلفی مانند دلتا و امیکرون تغییر شکل داده است.

 

این مطالعه در عین حال نشان می‌دهد که آلودگی بین گونه‌های جانوری به صورت بسیار گسترده وجود خواهد داشت.

 

به گزارش هندوستان تایمز، متخصصان برای دستیابی به این نتیجه از یک روش شبیه سازی رایانه‌ای موسوم به "دینامیک مولکولی" استفاده کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار