حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

لندن: روسیه به دنبال دریافت موشک بالستیک از ایران است

سفیر انگلیس در سازمان ملل با تکرار ادعاهای دیگر شرکای غربی خود گفت که مسکو به دنبال دریافت صدها موشک بالستیک از جمهوری اسلامی ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، «باربارا وودوارد» سفیر بریتانیا در سازمان ملل جمعه (نهم دسامبر) با تکرار ادعاهای غرب درباره استفاده روسیه از پهپادهای ایران در جنگ اوکراین مدعی شد که مسکو به دنبال دریافت صدها موشک بالستیک از جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی در جلسه سازمان ملل ادعا کرد که از ماه اوت، ایران صدها پهپاد به روسیه ارسال کرده که مسکو از آن‌ها برای «کشتار غیرنظامیان و هدف قرار دادن غیرقانونی زیرساخت‌های غیرنظامی در اوکراین استفاده کرده است».

 

او که با این اتهام‌زنی‌ها سخنان خود را شروع کرد، سپس ادامه داد: «روسیه در حال حاضر تلاش می‌کند تسلیحات بیشتری از جمله صدها موشک بالستیک (از ایران) دریافت کند».

 

نماینده بریتانیا در سازمان ملل سپس ادعاهای مقام‌های آمریکایی را تکرار کرد و گفت که روسیه در قبال دریافت تسلیحات بیشتر از ایران از جمله صدها موشک بالستیک، سطح بی‌سابقه‌ای از حمایت نظامی و فنی را به ایران پیشنهاد داده است.

 

وی ضمن ابراز نگرانی از گسترش روابط نظامی فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: «ما نگرانیم که روسیه، قطعات نظامی پیشرفته‌تری در اختیار ایران قرار دهد که به ایران اجازه بدهد تا قابلیت‌های تسلیحاتی خود را تقویت کند».

 

او همچنین در خصوص همکاری نظامی روسیه و کره شمالی ابراز نگرانی کرد و گفت: «بریتانیا تقریباً مطمئن است که روسیه به دنبال تأمین تسلیحات از کره شمالی و دیگر کشورهای تحت تحریم شدید است زیرا ذخایر آن‌ها به طور محسوسی رو به کاهش است».

 

اظهارات وودوارد پیش از نشست روز گذشته شورای امنیت سازمان ملل که به درخواست روسیه در خصوص عرضه تسلیحات غرب به اوکراین برگزار شده بود، مطرح شد. 

 

ایران ماه گذشته تصریح کرد که تعدادی پهپاد قبل از جنگ اوکراین به روسیه عرضه شده و مسکو نیز استفاده از این پهپادها در جنگ اوکراین را رد کرده است. انگلیس، فرانسه،‌ آلمان، ایالات متحده و اوکراین مدعی هستند که عرضه پهپادهای ایران به روسیه نقض قطعنامه ۲۰۱۵ شورای امنیت است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار