عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

معجزه معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی

شلغم یکی از انواع سبزیجات ریشه‌دار است. شلغم به رنگ‌های سفید، سبز و بنفش دیده می‌شود. شلغم در سراسر جهان رشد می‌کند و دارای طبیعتی گرم و تر است. از شناخته شده‌ترین خواص شلغم کمک به درمان سرماخوردگی است‌.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ روش‌های مختلفی برای تهیه معجون شلغم و عسل وجود دارد. در این مطلب به ساده‌ترین و بهترین روش تهیه معجون عسل و شلغم پرداخته‌ایم.

مواد لازم معجون شلغم و عسل:


شلغم خام سفید اندازه متوسط ​به تعداد دلخواه

نصف فنجان عسل خام برای هر شلغم

روش تهیه معجون شلغم و عسل: قسمت بالایی یا همان سر شلغم‌های خام را ببرید و داخل آن را با قاشق اسکوپ یا هر وسیله‌ای که در خانه دارید، بیرون بیاورید تا شبیه یک کاسه کوچک شود. اگر شلغم خیلی بزرگ است می‌توانید آن را وسط نصف کنید.

 

نکته: حفره ایجاد شده در شلغم باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند عسل را در خود نگه دارد.

 

عسل را به داخل شلغم اضافه کنید و شلغم را در ظرف بزرگتری قرار دهید و در ظرف را بپوشانید. ظرف را در یخچال یا دمای اتاق بگذارید. شلغم را برای مدت ۲۴ ساعت در ظرف بگذارید. البته توجه کنید که هرچه دمای اتاق گرم‌تر باشید، معجون سریع‌تر آماده استفاده می‌شود.

 

۲ قاشق چای خوری از معجون شلغم و عسل را ۳-۴ بار در روز مصرف کنید. ممکن است لازم باشد تا زمانی که علائم سرماخوردگی دارید از این معجون استفاده کنید. البته توصیه می‌شود در کنار این معجون از شلغم آب‌پز شده نیز استفاده کنید و حداقل سه روز تا یک هفته مصرف شلغم را ادامه دهید تا مشکل رفع شود./همشهری آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار