شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

معجزه معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی

شلغم یکی از انواع سبزیجات ریشه‌دار است. شلغم به رنگ‌های سفید، سبز و بنفش دیده می‌شود. شلغم در سراسر جهان رشد می‌کند و دارای طبیعتی گرم و تر است. از شناخته شده‌ترین خواص شلغم کمک به درمان سرماخوردگی است‌.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ روش‌های مختلفی برای تهیه معجون شلغم و عسل وجود دارد. در این مطلب به ساده‌ترین و بهترین روش تهیه معجون عسل و شلغم پرداخته‌ایم.

مواد لازم معجون شلغم و عسل:


شلغم خام سفید اندازه متوسط ​به تعداد دلخواه

نصف فنجان عسل خام برای هر شلغم

روش تهیه معجون شلغم و عسل: قسمت بالایی یا همان سر شلغم‌های خام را ببرید و داخل آن را با قاشق اسکوپ یا هر وسیله‌ای که در خانه دارید، بیرون بیاورید تا شبیه یک کاسه کوچک شود. اگر شلغم خیلی بزرگ است می‌توانید آن را وسط نصف کنید.

 

نکته: حفره ایجاد شده در شلغم باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند عسل را در خود نگه دارد.

 

عسل را به داخل شلغم اضافه کنید و شلغم را در ظرف بزرگتری قرار دهید و در ظرف را بپوشانید. ظرف را در یخچال یا دمای اتاق بگذارید. شلغم را برای مدت ۲۴ ساعت در ظرف بگذارید. البته توجه کنید که هرچه دمای اتاق گرم‌تر باشید، معجون سریع‌تر آماده استفاده می‌شود.

 

۲ قاشق چای خوری از معجون شلغم و عسل را ۳-۴ بار در روز مصرف کنید. ممکن است لازم باشد تا زمانی که علائم سرماخوردگی دارید از این معجون استفاده کنید. البته توصیه می‌شود در کنار این معجون از شلغم آب‌پز شده نیز استفاده کنید و حداقل سه روز تا یک هفته مصرف شلغم را ادامه دهید تا مشکل رفع شود./همشهری آنلاین

ارسال نظر