لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

مخالفت چین با تعامل رسمی اتحادیه اروپا و تایوان

سفر یک کمیته از اتحادیه اروپا به تایوان علی‌رغم هشدارهای مکرر چین درباره تعاملات رسمی مستقیم با این جزیره، عصبانیت پکن را در پی داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر «مائو نینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (سه‌شنبه) ضمن تاکید بر مخالفت پکن با تعامل رسمی اتحادیه اروپا و تایوان، از بروکسل خواست تا در این موضوع محتاط باشد.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، مائو طی نشست خبری گفت: «فقط یک چین در جهان وجود دارد، تایوان هم بخشی جدایی‌ناپذیر از قلمرو جمهوری خلق چین است و اصل چین واحد، اجماع عمومی جامعه جهانی و هنجار اساسی شناخته شده روابط بین‌الملل و همچنین مبنای سیاسی روابط بین چین و اتحادیه اروپا است».

وی همچنین افزود: «پارلمان اروپا به عنوان یک نهاد رسمی اتحادیه اروپا باید از اصل چین واحد تبعیت کند. چین به شدت با هر گونه ارتباط رسمی بین اتحادیه اروپا و تایوان مخالف است و از اتحادیه اروپا می‌خواهد که صادقانه از اصل چین واحد پیروی کند و مراقب گفتار و کردار نسبت به موضوع تایوان باشد».

پیش از این، کمیته تجارت بین‌الملل پارلمان اروپا اعلام کرده بود که هیأتی به سرپرستی «آنا آسیماکوپولو» عضو پارلمان اروپا به تایوان می‌رود تا در مورد همکاری‌های تجاری و سرمایه‌گذاری گفتگو کند.

طبق این گزارش، وزارت امور خارجه تایوان نیز گفت که این هیأت اروپایی روز دوشنبه برای یک سفر چهار روزه وارد این جزیره شده است.

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار