حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

امیرعبداللهیان: هیچ محدودیتی برای توسعه همکاری‌ها با لوکزامبورگ قائل نیستیم

امیرعبداللهیان: هیچ محدودیتی برای توسعه همکاری‌ها با لوکزامبورگ قائل نیستیم حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «ژان آسلبورن» وزیر امور خارجه لوکزامبورگ، امروز (پنجشنبه) اول دی ماه در پی تماس تلفنی طرف لوکزامبورگی، درباره مهم‌ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۰۱ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 22
کد خبر: ۱۶۴۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگو، با اشاره به دیدار و گفت‌وگوی مثبت بین دو طرف در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، بر اهمیت تداوم این گفت‌وگوها تأکید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در این گفتگوی تلفنی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هیچ محدودیتی برای توسعه همکاری‌ها با لوکزامبورگ قائل نیست.

ژان آسلبورن وزیر امور خارجه لوکزامبورگ نیز در این گفت‌وگو با اشاره به اهمیت مناسبات دوجانبه، دیدگاه خود را در خصوص موضوعات و تحولات مورد اهتمام دو کشور بیان کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار