وزیر دارایی آلمان: ما در حال فقیرتر شدن هستیم-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

وزیر دارایی آلمان: ما در حال فقیرتر شدن هستیم

وزیر دارایی آلمان در سخنانی از ناتوانی دولت در حمایت های مالی بیشتر از شهروندان خبر داده و با پیش بینی کسری بودجه عظیم دولتی در سال آینده گفت که کشور در حال فقیرتر شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 23
کد خبر: ۱۶۵۰۶۳

به گزارش راهبردمعاصر، این روزها جنگ اوکراین و عواقب اقتصادی آن شرایط اقتصادی بسیار سخت و دشواری را برای اروپا و از جمله آلمان ایجاد کرده است.

 

در این شرایط کریستین لیندنر، وزیر دارایی فدرال آلمان در حال حاضر امکانات مالی کمی برای کمک‌های بیشتر به شهروندان می‌بیند.

 

وی در گفتگویی با نویه اوزنابروکر سایتونگ وقتی از او پرسیده شد که آیا "پایان جاده" برای امداد رسانی رسیده است گفت: تا 200 میلیارد یورو برای کنترل قیمت‌ها و کمک‌های سخت در دسترس است. ما از این پول در سال‌های آینده استفاده خواهیم کرد.

 

این مقام آلمانی افزود: همچنین تا سال 2024 به شهروندان 50 میلیارد یورو تخفیف مالیاتی داده شده است. لیندنر گفت: بنابراین ما در سال آینده کسری بودجه دولتی عظیمی خواهیم داشت.

 

لیندنر گفت: ما به حد نهایی شرایط موجود رسیدیم و من از آن عبور نمی‌کنم.

 

به اعتقاد لیندر ترمزهای قیمتی می‌تواند تورم را کاهش دهد. لیندنر گفت، با این حال، در دراز مدت، آلمان باید رونق اجتماعی خود را دوباره برقرار کند. ما در کل در حال فقیرتر شدن هستیم. بنابراین باید رقابت پذیری خود را تقویت کنیم تا اقتصاد ما بتواند با فروش محصولات و خدمات با کیفیت بالاتر دستمزد بیشتری بپردازد.. اما قبل از اینکه بتوان آن را توزیع کرد، ابتدا باید آن را به دست آورد.

 

با توجه به افزایش قیمت انرژی در نتیجه جنگ روسیه در اوکراین، دولت فدرال آلمان در مورد کمک‌های متعدد برای شرکت‌ها و خانوارهای خصوصی تصمیم گرفته است که اینها شامل ترمز قیمت گاز و برق، تخفیف دسامبر، کاهش نرخ مالیات برای گاز، پرداخت‌های مختلف یکباره و یارانه هزینه گرمایش است.

 

مدیر انجمن رفاه برابری در آلمان: بسیاری از آلمانی‌ها دیگر نمی توانند برای کریسمس هزینه کنند
اندکی قبل از کریسمس، مدیر اجرایی انجمن رفاه برابری تصویر تاریکی از وضعیت اجتماعی در آلمان ترسیم کرد. اولریش اشنایدر در برنامه "Frühstart" شبکه ntv گفت: البته برای برخی جشن بسیار تلخی خواهد بود، زیرا نه تنها جنگ در اروپا جریان دارد، بلکه به این دلیل که بسیاری از مردم دیگر نمی‌توانند هزینه کریسمس را بپردازند.

 

وی افزود: هزینه‌های سرسام آور زندگی بسیاری از مردم را به لبه پرتگاه و حتی فراتر از آن سوق می‌دهد. وضعیت واقعاً به اندازه کافی خوب نیست که بتوانیم یک کریسمس شاد را جشن بگیریم.

 

اشنایدر همچنین از ارقام جدید نظرسنجی فورسا ابراز حیرت کرد که بر اساس آن یک سوم جمعیت کمتر از سال قبل برای هدایای کریسمس خرج می کنند.

 

وی تاکید کرد: این یکی از هر سه نفر ما است که دیگر نمی‌توانیم استاندارد زندگی قبلی را حفظ کنیم. 13.8 میلیون نفر در فقر هستند که سال گذشته به سختی می توانستند برای هدیه هزینه کنند. ما در این کریسمس یک رکورد غم انگیز از فقر داریم و به سادگی باید این را بپذیریم.

 

رئیس انجمن رفاه برابری از اقدامات امدادی دولت فدرال آلمان انتقاد کرد و آن را از نظر اجتماعی نامتعادل خوانده و گفت: ائتلاف موسوم به چراغ راهنمایی پول زیادی خرج کرد، اما کسانی که بیشتر به کمک وابسته بودند کمترین هزینه را دریافت کردند.این آرامشی نیست که آنها نیاز دارند. در عوض، این مردم عمیق‌تر به فقر رفته‌اند.

 

اشنایدر این ایده را که مردم به عنوان یک کل از واکنش سیاسی به قیمت های بالای انرژی بیش از آنچه که معمولاً تصور می شود راضی هستند، مخالفت کرده و گفت: آنچه من پیشگویی کردم اتفاق افتاد: زمستان ناامیدی.

 

وقتی از اشنایدر پرسیده شد که به اصطلاح "پاییز داغ" با تظاهرات گسترده احتمالی محقق نشد، اشنایدر گفت که این اعتراضات به خوبی آماده نشده بودند.

 

مدیر انجمن رفاه برابری همچنین خواستار کمک بیشتر در سال جدید شده و گفت: ما به بسته امداد دیگری نیاز داریم. اشنایدر گفت: اگر این نیازها همانطور که انتظار می رود افزایش یابد، دولت باید واکنش نشان دهد. او باید چه کار دیگری انجام دهد: تماشای فروپاشی آلمان؟" وی افزود: افزایش نرخ استاندارد درآمد شهروندان به 725 به جای 502 یورو بسیار سریع مورد نیاز است. علاوه بر این، مقامات مسئول باید مزایای مسکن تمدید شده را به سرعت در ژانویه یا فوریه به ذینفعان پرداخت کنند.

 

والدین آلمانی کشورشان را دوستدار کودکان نمی دانند
به نوشته روزنامه "هامبورگر ابند بلات آلمان بر اساس یک نظرسنجی، اکثریت قریب به اتفاق والدین، آلمان را دوستدار کودکان نمی‌دانند. در یک نظرسنجی که به سفارش فراکسیون احزاب متحد مسیحی در پارلمان آلمان انجام شد 75 درصد به این سوال که آیا آلمان را کشور دوستدار کودک می‌دانند با «نه» یا قطعا نه پاسخ دادند. بیش از نیمی از آنها پاسخ دوم را دادند. تنها 23.4 درصد معتقدند که آلمان دوستدار کودکان است.

 

سیلویا برهر، سیاستمدار بلند پایه حزب دموکرات مسیحی و معاون رهبر حزب به خبرگزاری آلمان گفت: خانواده‌ها تقریباً سه سال است که در محدودیت هستند . تعطیلی مهدکودک‌ها و مدارس باعث از بین رفتن اعتماد می‌شود. به‌علاوه، «گزارش‌های وحشتناک» فزاینده‌ای وجود داشت، به‌عنوان مثال از کودکان دبستانی که به حداقل استانداردها در خواندن و حساب نمی‌رسیدند. همچنین گزارش‌هایی درباره کمبود تخت در کلینیک‌های کودکان و کمبود دارو وجود دارد. "برهر" دولت موسوم به چراغ راهنمایی را به تعویق پروژه‌های خانواده‌ها و بی‌توجهی به کودکان و خانواده‌ها متهم کرد. وی افزود: جای تعجب نیست که این نظر سنجی ها چنین گزارش بدی به ما می دهند.

 

این نظرسنجی که توسط موسسه تحقیقاتی سیوی انجام شده است همچنین به بزرگترین نگرانی‌های فعلی خانواده‌های دارای فرزند پرداخته است . پاسخ دهندگان می توانستند از یک لیست انتخاب کنند. «هزینه‌های خرید، زندگی و تحرک» (58 درصد)، «کیفیت آموزش مدرسه» (51 درصد) و «سازگاری خانواده و کار» (33 درصد) در صدر نگرانی‌های والدین آلمانی قرار گرفتند. بر این اساس بسته به گروه سنی تفاوت‌هایی وجود دارد: سازگاری خانواده و شغل مهمترین چیز برای والدین بین 30 تا 39 سال است. برای جوانان 18 تا 29 ساله، افزایش قیمت بزرگترین نگرانی است./ تسنیم

ارسال نظر