درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

درخواست پاپ برای توقف جنگ اوکراین

درخواست پاپ برای توقف جنگ اوکراین پاپ فرانسیس رهبر واتیکان روز یکشنبه در پیامی به مناسبت فرارسیدن زادروز عیسی مسیح و کریسمس با اشاره به رنج عمیق جهان از نبود صلح، خواستار پایان جنگ اوکراین و دیگر درگیری های مسلحانه و بحران های انسانی شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری رویترز؛ پاپ فرانسیس در ایوان سن پیتر باسیلیکا در برابر ده ها هزار مسیحی کاتولیک، از مردم درخواست کرد که با نگریستن به ورای زرق و برق تعطیلات کریسمس و سال نو میلادی، به بی خانمان ها، مهاجران، پناهجویان و دیگر مستمندان برای دستیابی به آرامش و آسایش، گرما و غذا کمک کنند.

وی با محکوم کردن استفاده از غذا به عنوان جنگ افزار و با اشاره به افغانستان و کشورهای منطقه شاخ آفریقا، افزود: جنگ اوکراین میلیون ها تن را در معرض خطر گرسنگی قرار داده است.

وی اضافه کرد: بیایید چهره های برادران و خواهران اوکراینی را ببینیم که این روزهای کریسمس را به علت خرابی های این جنگ ۱۰ ماهه، در تاریکی و سرما و به دور از خانواده هایشان می گذرانند.

فرانسیس گفت: باشد که خداوند به ما برای اقدام قاطعانه به منظور هم پیمان شدن در کمک به همه کسانی که دچار رنج هستند، الهام بخشد و ذهن قدرتمندان را برای خاموش کردن غرش جنگ افزارها، روشنی بخشد تا نقطه پایان فوری بر این جنگ نابخردانه و بی معنی بگذارند.

وی با نام بردن از سوریه، میانمار، هائیتی و منطقه ساحل در قاره آفریقا، گفت که درگیری اوکراین نباید بر نگرانی ما در باره مردمی که زندگی هایشان در درگیری ها یا بحران های انسانی دیگر نابود شده، تاثیر بگذارد، زیرا در دوره ما گرسنگی عمیق و شدیدی برای صلح وجود دارد.

فرانسیس همچنین خواستار ازسرگیری گفتگو میان اسرائیل و فلسطینیان در سرزمین مقدس زادگاه مسیح شد.

میزان خشونت سال جاری در کرانه باختری تحت اشغال رژیم صهیونیستی در بیش از ۱۰ سال گذشته بی سابقه بوده و در آن دستکم ۱۵۰ فلسطینی و بیش از ۱۲۰ صهیونیست جان خود را ازدست داده اند.

به گزارش ۲۸ آذر ماه ایرنا از خبرگزاری رسمی واتیکان؛ پاپ فرانسیس با ابراز نگرانی از شرایط مردم محاصره شده قره باغ، از ارمنستان و جمهوری آذربایجان خواست تا به دنبال «راه حلی مسالمت آمیز» برای مناقشه گذرگاه لاچین باشند.

با گذشت یک هفته از انسداد تنها راه ارتباطی منطقه ناگورنو – قره باغ به جهان خارج به دست «حامیان محیط زیست» جمهوری آذربایجان، تارنمای واتیکان نیوز ۲۷ آذر ماه نوشت که رهبر کاتولیک های جهان ضمن ابراز نگرانی از وضعیت پیش آمده در گذرگاه لاچین گفت: من از شرایط پرمخاطره مردم (قره باغ) که در فصل زمستان وخامت بیشتری می‌یابد، نگرانم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار