دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

مغربی ها خواستار لغو توافق عادی‌سازی روابط با اسرائیل شدند

هزاران نفر از مردم و فعالان مغربی در بیش از ۳۰ شهر این کشور، تجمعات اعتراضی برگزار کردند و خواستار لغو توافق عادیسازی رباط با رژیم موقت صهیونیستی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری المیادین گزارش داد، به مناسبت دومین سالگرد توافق عادیسازی، جبهه مغربی برای حمایت از فلسطین، خواستار برگزاری تجمعات اعتراضی شد. این تجمعات در راستای روز ملی همبستگی با ملت فلسطین برگزار شده است.

معترضان مغربی خواستار لغو توافق عادیسازی شدند و این توافق را «شوم» خواندند و شعارهایی را در حمایت از فلسطین سر دارند. شهروندان مغربی مخالفت خود را با هر نوع عادیسازی ابراز و حمایت غیرمشروط خود را از مقاومت فلسطین اعلام کردند.

این اعتراضات خود را در شبکه‌های اجتماعی شهروندان مغربی نشان داد؛ به نحوی که تصاویری زیادی از این تجمعات به صورت گسترده منتشر شد. یکی از فعالان با انتشار تصویر چفیه و پرچم فلسطین گفت: «همه حقوق برای اهل آن، محفوظ است».

جبهه مغربی برای حمایت از فلسطین نیز یکم دی ماه جاری از همه مردم این کشور خواست در تجمعات اعتراضی شرکت کنند که در رد عادی‌سازی روابط با رژیم موقت صهیونیستی است.

این جبهه با انتشار بیانیه‌ای، تأکید کرد، عادی‌سازی روابط مغرب با رژیم صهیونیستی محکوم است و روند رو به رشد و خجالت‌آور همکاری رسمی با این رژیم در همه زمینه‌ها مایه نگرانی است.

در این بیانیه آمده است، عادی‌سازی روابط تحت عنوان «توافقات ابراهیم» به این دلیل است که نشان دهند درگیریها در منطقه صبغه مذهبی دارد و باید ادیان توحیدی ابراهیمی، با هم به توافق برسند؛ هر چند این مسئله با شعارهای توخالی تسامح، همزیستی همراه است.

این جبهه تأکید کرد، واقعیت این است که پروژه صهیونیسم، یک پروژه استعماری، نژادپرستانه، اشغالگرانه و توسعه‌طلبانه است و تنها نظیر آن، جنایات غیر انسانی علیه سرخپوستان آمریکا بوده است.

جبهه حمایت از فلسطین تصریح کرد، بر خلاف انتظار سازشکاران و صهیونیستها، هر توافق سازشی فقط بر مخالفت ملتهای منطقه افزود و این مسئله در تجمعات اعتراضی علیه عادیسازی، خود را به نمایش گذاشته است.

مغرب در دسامبر ۲۰۲۰ با حمایت و پافشاری دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا، اقدام به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی کرد و ترامپ نیز در مقابل اعلام کرد که حاکمیت مغرب بر صحرای غربی را به رسمیت شناخته است. هرچند که فعالان حقوق بشر مغربی و برخی از شخصیت‌های سیاسی این تصمیم را به شدت محکوم کردند و این اقدام را غیراخلاقی و خیانت به آرمان فلسطین خواندند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده