مرکل حضور در فرایند صلح اوکراین را رد کرد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

مرکل حضور در فرایند صلح اوکراین را رد کرد

«آنگلا مرکل»، صدراعظم سابق آلمان مشارکت او در روند صلح احتمالی اوکراین را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «آنگلا مرکل»، صدراعظم سابق آلمان که در سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۱ قدرت را در دست داشت، روز سه‌شنبه گفت که موضوع مشارکت او در روند آشتی اوکراین مطرح نشده است.

 

مرکل در گفتگویی با هفته نامه ایتالیایی ست گفت: «موضوع مشارکتم در روند بالقوه مذاکرات صلح اوکراین مطرح نشده است و نمی دانم چگونه درگیری در اوکراین پایان خواهد یافت.»

 

صدراعظم سابق آلمان گفت: «جنگ ها معمولاً به میز مذاکره ختم می‌شود، اما بین صلحی که تحمیل می‌شود -که بسیاری از مردم، از جمله من، نمی‌خواهیم اتفاق بیفتد - و مذاکرات باز و دوستانه تفاوت زیادی وجود دارد.»

 

مرکل در مورد سیاست دولتش در قبال روسیه و اوکراین گفت که فرآیند تصمیم گیری او در زمان صدراعظمی منطقی به نظر می‌رسد. او گفت: «همه سیاست‌های دولت برای جلوگیری از جنگ بود، مشابه درگیری که اکنون در حال وقوع است. ما شکست خوردیم، اما این بدان معنا نیست که تلاش کردن اشتباه بود.»

 

مرکل در مصاحبه‌ای با هفته نامه آلمانی Die Zeit که در ۷ دسامبر سال جاری منتشر شده بود نیز گفته بود که انعقاد توافقات مینسک تلاشی برای دادن زمان به اوکراین برای قوی‌تر شدن بود.

 

پیشتر «کلاودیا تاتر»، وزیر دفاع اتریش در گفت‌وگو با روزنامه آلمانی «دی ولت» به کشورهای اروپایی هشدار داده بود که در بحبوحه بحران انرژی ناشی از جنگ اوکراین، اتحادیه اروپا شانس خیلی کمی دارد که از خاموشی‌های گسترده و قطعی برق در امان بماند. وی دراین‌باره افزوده بود: احتمال خاموشی در بخشی از کشورهای اتحادیه اروپا در آینده‌ای نزدیک، بسیار بالاست.پرسش این نیست که آیا اتفاق خواهد افتاد یا نه، مسئله بر سر زمان وقوع این اتفاق است.

 

وزیر دفاع اتریش در ادامه خطاب به سران و مقامات اروپا گفت: ما نباید وانمود کنیم این وضعیت تنها یک نظریه است. ما مجبوریم خود را برای خاموشی‌های گسترده در اتریش و اروپا آماده کنیم.

 

به نوشته راشاتودی، شبح و سایه قطعی برق از ماه‌ها پیش کشورهاو سران اروپا را درگیر کرده است، زیرا به علت تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو بابت عملیات نظامی روسیه در اوکراین، هم‌اکنون قیمت‌های قبض گاز و برق افزایش یافته و از آن به بحران انرژی در قاره سبز یاد می‌شود.

 

در اوکراین نیز به علت حملات موشکی و پهپادی گسترده اخیر روسیه به زیرساخت‌های انرژی این کشور، هم‌اکنون مناطق زیادی از اوکراین با خاموشی‌های مداوم روبرو هستند.

 

حملات موشکی گسترده ارتش روسیه علیه زیرساخت‌های اصلی اوکراین در شهرهای مختلف پس از انفجار در پل کریمه در ۱۶ مهر آغاز شده و به گفته ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در نتیجه این حملات تاکنون نزدیک به ۴۰ درصد زیرساخت‌های انرژی اوکراین از بین رفته است./ مهر

ارسال نظر