آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

افزایش ۸۰ درصدی حملات سایبری به روسیه در سال ۲۰۲۲

معاون وزیر خارجه روسیه گفت، تعداد حملات سایبری علیه این کشور در سال 2022 با توجه به عملیات نظامی مسکو در اوکراین، شاهد افزایش 80 درصدی بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «اولگ سیرومولوتوف» معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک گفت، تعداد حملات سایبری علیه روسیه در سال جاری با توجه به عملیات نظامی این کشور در اوکراین، ۸۰ درصد افزایش داشته است. 

 

وی اظهار داشت: در پس زمینه عملیات نظامی ویژه، کشور ما با تهاجم خارجی بی‌سابقه در فضای اطلاعاتی مواجه است. در سال ۲۰۲۲ تعداد حملات سایبری علیه روسیه ۸۰ درصد افزایش یافت. 

 

این مقام روس افزود: «در حالی که سال گذشته موسسات مالی هدف اصلی مهاجمان بود، امسال ضربه اصلی را بخش دولتی از جمله تاسیسات زیرساختی اطلاعاتی حیاتی و موسسات مهم به لحاظ اجتماعی متحمل شدند».

 

به گفته وی، در عین حال، زیرساخت فناوری اطلاعات روسیه به دلیل برخی اقداماتی که دولت در یک سال گذشته انجام داده، توانسته با حملات سایبری مقابله کند. در سال ۲۰۲۲، بیش از ۲۵ هزار حمله سایبری به منابع وب دولتی و ۱۲۰۰ حمله سایبری به زیرساخت‌های حیاتی با موفقیت خنثی شد. 

 

معاون وزیر خارجه روسیه در ادامه توضیح داد حذف تدریجی ابزارهای امنیت سایبری ساخته شده در کشورهای غیردوست توسط روسیه و ایجاد دپارتمان‌های امنیت فناوری اطلاعات در موسسات دولتی کلیدی برخی از عواملی است که باعث افزایش امنیت سایبری در این کشور شده است. 

 

بحران اوکراین و عملیات نظامی ویژه روسیه در این کشور، موجب رویارویی کم‌سابقه کشورهای غربی با مسکو شده است. روسیه برای اولین بار در ماه مه سال ۲۰۲۱ دو کشور آمریکا و جمهوری چک را در لیست کشورهای غیردوست قرار داد و با آغاز بحران اوکراین، این فهرست به دلیل اقدامات ضد روسی طرف‌های غربی بزرگتر شده است. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار