مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه با تأخیر آغاز می‌شود «سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال ۲۰۲۵ از سوی نیچر اعلام شد ۲ متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اعدام شدند مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد

مجروحیت ۸۰۰ مأمور و تخریب ۶ کیوسک در اغتشاشات تهران

فرمانده انتظامی پایتخت از مصدومیت ۸۰۰ نفر از مأموران پلیس تهران در اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در خصوص ناآرامی‌ها و اغتشاشات اخیر و عملکرد پلیس تهران در این مدت اظهار داشت: دشمن در جنگ ترکیبی و در واقع قبل از آن جنگ شناختی با تلاش بی وقفه از مدت‌ها قبل برنامه ریزی کرده و خود دشمن و اعوان و انصارش بسیار امیدوار بودند که به نتایج مدنظر برسند اما با هوشیاری مردم _که علیرغم تمام مشکلات به خصوص مشکلات اقتصادی پای نظام بوده و هستند_ به نتیجه خود نرسیدند. 

 

وی به تلاش شبانه روزی ماموران پلیس در اغتشاشات اشاره و تصریح کرد: ما در این مدت صادقانه ایستادیم و هنوز هم در صحنه هستیم؛ مأموران ما نه خسته می شوند و نه حتی یک سرباز ما عقب‌نشینی کرد ‌‌و ما در مقابل بدخواهان و دشمنان این ملت ایستاده‌ایم؛ آن هم با روحیه، انگیزه و اعتقاد و باور مان این است که باید مسئولان یک مقداری مشکلات را حل کنند.

 

فرمانده انتظامی پایتخت در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص تعداد مامورانی که در ناآرامی ها و اغتشاشات اخیر مجروح یا شهید شده اند اعلام کرد: حدود ۸۰۰ نفر از همکاران ما در این مدت از جراحت سطحی تا جراحت سنگین را متحمل شدند که هنوز تعدادی از آنها حدود ۸ تا ۱۰ نفر در بیمارستان بستری هستند ؛ یک نفر از مأموران نیز به درجه رفیع شهادت نائل شد.

 

سردار رحیمی در پاسخ به این سوال که چه تعداد پایگاه و ایستگاه پلیس مورد تعرض قرارگرفته یا تخریب شده اند گفت: ۶ کیوسک پلیس در مجموع تهران در اغتشاشات آسیب دید.

 

فرمانده انتظامی پایتخت به وظیفه ذاتی پلیس در برقراری امنیت اشاره و تصریح کرد: پلیس نمی تواند اجازه دهد عده ای که بدخواه این ملت و نظام و کشور و به خصوص اسلام هستند امنیت و آرامش جامعه را بر هم زده و به نوامیس تعرض کرده و اموال مردم را مورد آسیب و تعرض قرار دهند.

 

سردار رحیمی اعلام کرد: همه بدانند، حتی آنهایی که با ما بد هستند هم بدانند که پلیس خدمتگزار آنها هست و برای امنیت مردم تلاش می کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار