پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

ترکیه:جنگ اوکراین در ماه‌های آینده تشدید می‌شود

ترکیه:جنگ اوکراین در ماه‌های آینده تشدید می‌شود «ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه امروز (جمعه) از احتمال تشدید عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۱۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 06
کد خبر: ۱۶۷۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر کالین در صفحه توئیتر خود نوشت: «به نظر می‌رسد جنگ روسیه و اوکراین در ماه‌های آینده تشدید شود. این به معنای کشتار بیشتر، ویرانی و بحران عمیق طولانی‌مدت است».

وی در ادامه ضمن اعلام مجدد آمادگی ترکیه برای کمک به حل‌وفصل این درگیری، گفت: «از آتش‌بس تا تبادل اسرا، از محموله غلات تا امنیت هسته‌ای، ترکیه به تلاش‌های فشرده خود برای باز کردن راه برای مذاکره ادامه خواهد داد».

پیش از این، «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه گفته بود با توجه به ادامه حمایت کشورهای غربی و آمریکا از کی یف، به نظر می رسد که جنگ در اوکراین به آسانی تمام نشود و در سال ۲۰۲۳ نیز ادامه یابد. (جزئیات بیشتر)

دولت ترکیه از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس و درگیر شدن ارتش اوکراین با این کشور، دو طرف را به نشستن پای میز مذاکره و حل کردن اختلافات از طریق گفتگو فراخوانده و چند بار پیشنهاد میزبانی دیداری بین «ولادیمیر پوتین» و «ولودیمر زلنسکی» رؤسای جمهور روسیه و اوکراین را داده است.

شامگاه پنجشنبه نیز «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با زلنسکی، پیشنهاد میانجی‌گری آنکارا برای کمک به حصول صلح پایدار بین کی‌یف و مسکو را داده بود./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار