تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

تعامل کم‌سابقه ناتو با تایوان

تعامل کم‌سابقه ناتو با تایوان یک خلبان نیروی هوایی تایوان جزئیاتی از تعامل کم‌سابقه ناتو با این جزیره را، علی‌رغم هشدارهای مستقیم و مکرر چین، افشا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۲۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 11
کد خبر: ۱۶۷۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود هشدارهای مکرر چین درباره هرگونه ارتباط مستقیم دولت‌ها و سازمان‌های خارجی با جزیره تایوان به‌عنوان یک کشور مستقل، اکنون از تعامل کم‌سابقه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با تایپه خبر می‌رسد.

 

یک افسر نیروی هوایی تایوان امروز (چهارشنبه) ضمن بازگو کردن جزئیاتی از تعامل ارتش این جزیره با ائتلاف نظامی ناتو، گفت او به همراه مقام‌های ارشد در برنامه آموزشی شش ماهه ناتو در ایتالیا شرکت کرده بود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، تایوان با اینکه هیچ رابطه دیپلماتیک رسمی با کشورهای عضو ائتلاف ناتو ندارد اما تعاملات نظامی محکمی با آمریکا به‌عنوان اصلی‌ترین منبع بین‌المللی تأمین تسلیحات خود برقرار کرده است.

 

سرهنگ دوم «وو بونگ-یِنگ» خلبان ارتش تایوان طی نشست خبری در پایگاه هوایی «سینچو» ضمن اشاره به حضور خود در دوره آموزشی شش ماهه ناتو در سال ۲۰۲۱ در رُم، توضیح داد: «این برنامه، یک تبادل علمی بود، نه تعامل نظامی. البته آنها درباره تایوان بسیار کنجکاور بودند. آنها می‌خواهند از وضعیت و توانمندی‌های کشور ما اطلاع پیدا کنند».

 

مقام‌های ناتو یا دولت چین هنوز درباره اظهارات این افسر تایوانی واکنش نشان نداده‌اند.

 

وزارت دفاع تایوان اما درباره این اظهارات به رویترز گفت که وو، اولین افسر تایوانی نبوده که به برنامه‌های آموزشی خارجی اعزام شده است، اما از ارائه جزئیات بیشتر امتناع کرد.

 

روز دوشنبه بود که همزمان با آغاز رزمایش‌های دریایی و هوایی گسترده چین اطراف تایوان با هدف مقابله با ترویج جدایی‌طلبی، تایپه نیز این اقدام پکن را محکوم کرده و خواستار حفظ صلح و ثبات در منطقه شد/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار