مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

صدور کیفرخواست یک گروه از سارقین سابقه‌دار تهران

دادستان تهران از پایان تحقیقات و صدور کیفرخواست برای اعضای یک گروه از سارقان حرفه ای و سابقه دار تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصرعلی صالحی با اشاره به سیاست های رئیس قوه قضاییه مبنی بر تسریع در رسیدگی به سرقت و جرایم خشن و برخورد قاطع با افراد مخل آسایش و امنیت روانی جامعه اظهار کرد: متهمان اصلی این پرونده که از سارقان حرفه ای و سابقه دار تهران اند که به تنهایی یا با مشارکت یکدیگر سرقت های متعددی انجام داده بودند با انجام اقدامات پلیسی توسط مأموران آگاهی دستگیر شدند.

وی گفت: حسب دستور رئیس قوه قضاییه دایر بر تشکیل شعب ویژه جهت رسیدگی به این قبیل پرونده ها، این پرونده به صورت ویژه و در شعب تخصصی مورد رسیدگی قرار گرفته است.

صالحی تصریح کرد: متهمان این پرونده هفت نفر هستند که همگی به اتهام مشارکت در سرقت های متعدد حدی و سرقت از منازل تحت پیگرد قضایی قرار گرفته اند و با توجه به شدت جرایم ارتکابی، برخی از شکات پرونده خواهان اعمال اشد مجازات قانونی هستند.

وی با ذکر جزییات پرونده گفت: این افراد به ویژه سردسته آن ها با اطلاع از مکان هایی که صاحب خانه حضور ندارد و گاهی در حضور افراد خانواده و تهدید آنها با سلاح های سرد و گرم وارد منازل می شدند و اقدام به سرقت می کردند.

وی افزود: خط قرمز دستگاه قضایی امنیت شهروندان است و کسانی که به هر دلیلی بخواهند امنیت را از مردم سلب کنند با اشد مجازات روبه رو خواهند شد.

دادستان تهران در پایان به مردم توصیه کرد: شهروندان با اقدام پیشگیرانه، اموال و اشیاء قیمتی خود را در محل مناسب و امن نگه داری کنند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار