دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هشدار پلیس فتا به مردم درباره شایعات وقوع زلزله

رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی گفت: پس از وقوع زلزله اخیر در شهرستان خوی برخی از سودجویان با اهداف مختلفی از جمله جذب کاربر اقدام به انتشار اخبار کذب و شایعه در فضای مجازی در خصوص زلزله می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ اکبر نصرتی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: متاسفانه برخی از افراد نیز از روی ناآگاهی اقدام به بازنشر اینگونه اخبار کذب و شایعات در فضای مجازی می‌کنند که پلیس با عاملین انتشار اخبار کذب و شایعات بی‌اساس که منجر به تشویش اذهان عمومی می‌گردد برابر قانون برخورد خواهد کرد.

وی از شهروندان خواست تا از دامن زدن به شایعات در فضای مجازی خودداری کرده و اخبار مرتبط با زلزله را منابع معتبر و رسانه‌های رسمی دریافت کنند.

سرهنگ نصرتی ادامه داد: شهروندان به هیچ عنوان به تبلیغاتی مانند جمع آوری کمک‌های نقدی برای زلزله‌زدگان در فضای مجازی توجهی نکرده و هر گونه کمک را از طریق مراجع رسمی انجام دهند.

به گزارش ایرنا، زمین لرزه ای به بزرگی ۵.۹ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲۱:۴۴ شنبه شهرستان خوی را لرزاند.

بر اثر این زمین لرزه بیش از ۸۰۰ نفر مصدوم شده و سه نفر جان خود را از دست دادند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر