جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد سرباز ۱۹ ساله گیلانی در راه وطن به شهادت رسید دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست

وزیر آموزش و پرورش در مجلس حاضر شد

لایحه بودجه، رتبه بندی معلمان مهرآفرین و بازگشت به کار معلمان حق التدریس از موضوعاتی بود که با حضور وزیر آموزش و پرورش و معاونانش در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۱۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، رضا حاجی‌پور در توضیح نشست روز دوشنبه کمیسیون آموزش مجلس، با حضور یوسف نوری وزیر آموزش و پرروش و معاونان وی برای بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، گفت: یکی از مسائل مطروحه در نشست امروز مساله اجرای قانون رتبه بندی معلمان برای معلمان مهرآفرین از تاریخ ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ بود که نظر رسمی معاونت حقوقی مجلس در نشست امروز در حضور وزیر آموزش و پرورش قرائت شد بنابراین رتبه بندی معلمان باید برای مهرآفرینان از تاریخ ذکر شده اجرا شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس ادامه داد: مساله بازگشت به کار معلمان حق التدریس رد شده در آزمون که مورد مخالفت سازمان اداری و استخدامی بود نیز یکی دیگر از موضوعات مطروحه در نشست امروز بود.

حاجی پور تصریح کرد: افزایش اعتبار برای پرداخت حق و حقوق و همچنین ترمیم دستمزد نیروهای خدماتی یکی دیگر از موارد مطرح شده در نشست امروز بود.

وی اضافه کرد: کمیسیون آموزش در پی ایجاد منابع جدید برای آموزش و پرورش بوده و تا اعتبارات آموزش و پرورش افزایش مناسبی داشته باشد./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار