وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد بازداشت ۴ قرقبان و نگهبان جنگل‌های مازندران بخاطر تبانی با قاچاقچیان چوب عباس پالیزدار دستگیر شد ماجرای خودسوزی یک مرد در دادسرای عمومی کدام استان‌ها سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه ۱۱ و ۱۲ آذر تعطیل شد آغاز بارش‌های سنگین از فردا / هشدار سرمای شدید از چهارشنبه وضعیت اجرای طرح ترافیک تهران فردا سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا آخر هفته جزییات و مبلغ جریمه طرح آلودگی هوا جزئیات تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران برای سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴  مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند تعطیلی آموزش حضوری مدارس و دانشگاه‌های اردبیل در روز‌های ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۴۰۴ بازداشت ۳ نفر دیگر از شهرداری کرمانشاه مرد هزار چهره کیش دستگیر شد کدام استان‌ها دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟

چمران از آمادگی همه مناطق تهران برای برف و باران خبر داد

رییس شورای شهر تهران گفت: در بارندگی متاسفانه نحوه رانندگی همه عوض می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رییس شورای شهر تهران در حاشیه جلسه علنی شورا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بارش باران به طور کلی رانندگی ما را بهم می‌ریزد البته، چون اتوبوس خط ویژه دارد، زیاد تحت تاثیر قرار نمی‌گیرد.

 

وی ادامه داد: درباره بارش برف و باران با شهرداران مناطق جلساتی گذاشتیم و آن‌ها آمادگی کامل داشتند.

 

رییس شورای شهر تهران بیان کرد: در بارندگی متاسفانه نحوه رانندگی همه عوض می‌شود و کندتر می‌شود.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه پیش پرداخت ۶۰۰ اتوبوس پرداخت شده است، بیان کرد: با این وجود ۱۰۰ دستگاه بیشتر تحویل داده نشده است. سازنده‌ای اعلام کرد که ۴۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال تحویل می دهد و بنده بلافاصله این موضوع را با معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری در میان گذاشتم و بنابر جلسه‌ای که برگزار کردند، مقرر شد سال آینده ۲ هزار دستگاه را مستقیما خریداری کنند که این رقم علاوه بر سهم وزارت کشور است؛ این تصمیم شب گذشته گرفته شد و امروز در صحن اعلام خواهد شد.

 

چمران با بیان اینکه سازمان حمل و نقل نگهداری چراغ‌ها را بر عهده دارد، تصریح کرد: پلیس، راهنمایی را عهده دار است و در زمان ترافیک دخالت می کند که البته اگر دخالت نشود بهتر است چون بر اساس برنامه، زمان چراغ ها کم و زیاد و به طور هوشمند این تغییر زمان اعمال می‌شود.

 

وی افزود: انحلالی در رابطه با شرکت کنترل ترافیک وجود ندارد، چون این شرکت یکی از مبادی اطلاعاتی تهران است و اگر قرار باشد وضعیت تغییر کند، باید مجوز شورا را دریافت کنند.

 

چمران در خصوص تردد خودروهای بدون مجوز در سطح شهر خاطرنشان کرد: شماره خودروها با دوربین خوانده می‌شود و رانندگان این خودروها قطعا جریمه خواهند شد؛ پلیس و شهرداری رصد می کنند و جریمه ارسال خواهد شد و اگر اجازه تردد نداشته باشند، قطعا و یقینا جریمه خواهند شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار