فواید خوردن نقاط سیاه روی موزهای سالم-راهبرد معاصر
فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست

فواید خوردن نقاط سیاه روی موزهای سالم

نقاط سیاه روی موزهای سالم دارای نوعی پروتئین است که به کاهش رشد سلول‌های تومور و سرطان کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۶ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر موزها میزان زیادی فیبر دارند که برای حفظ سلامت بدن مفید است. موزهای ظاهرا خراب و سیاه شده بیش از موزهای سالم و زرد رنگ خاصیت دارند. 

مبارزه با سرطان

نقاط سیاه روی موز‌های سالم دارای نوعی پروتئین است که به کاهش رشد سلول‌های تومور و سرطان کمک می‌کند. موز‌ها میزان زیادی فیبر دارند، افزون بر این دارای فیبر بیشتری هستند که برای حفظ سلامت بدن مفید است.

ضد فشار خون

موز‌های لکه دار سیاه مملو از پتاسیم هستند که به طرز معجزه آسایی برای سلامت قلب موثر است. پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک می‌کند و می‌تواند در جلوگیری از سکته و حملات قلبی اثر زیادی داشته باشد.

انرژی زا

موز یک میوه بسیار انرژیک است. میزان زیادی کربن و آب دارد وغنی از کالری است و پتاسیم موجود در آن قند خون را نیز تنظیم می‌کند.

درمان سوزش معده

موز در کاهش سوزش معده، حالت ترش کردن و رفلاکس موثر است. پتاسیم بالای موجود در آن حالت اسیدی معده را با افزایش سطح (پ. هاش) خون خنثی می‌کند.

ضد اضطراب و افسردگی

موز حاوی یک ترکیب شیمیایی به نام تریپتوفان است که به تقویت حافظه کمک می‌کند. علاوه بر این خوردن موز باعث تولید سروتونین می‌شود که باعث تقویت روحیه شده انسان را از حالت افسردگی در می‌آورد و این خاصیت در موز‌های سیاه بیشتر است.

هضم کننده غذا

به دلیل میزان بالای فیبری که موز دارد، بسیار در فرایند هضم غذا موثر است. همچنین به دلیل داشتن پکتین (کربوهیدراتی محلول در آب که در برخی میوه‌های رسیده وجود دارد) موجب درست کار کردن سیستم گوارش می‌شود.

کاهنده فشار‌های روحی و عصبی

به دلیل غنی بودن موز از ویتامین‌های گروه ب، خوردن موز می‌تواند بعضی از این احساسات و حالات روحی و عصبی را مهار کند و همچنین به دلیل داشتن مقدار فراوان پتاسیم می‌تواند در کنترل قند خون که یکی از دلایل استرس و حالات عصبی است، بسیار کمک کننده باشد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده