گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

تکرار ادعاهای بلینکن درباره گسترش روابط نظامی تهران- مسکو

تکرار  ادعاهای بلینکن درباره گسترش روابط نظامی تهران- مسکو «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا با اشاره به نقش پر رنگ ایران در سراسر منطقه طی سال‌های گذشته و ضمن ابراز نگرانی نسبت به گسترش روابط نظامی تهران- مسکو، مدعی شد که اکنون شاهد گسترش فعالیت‌های ایران به دیگر نقاط جهان هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر بلینکن در گفتگو با شبکه خبری سی‌ بی‌ اس این مساله را یک نگرانی واقعی توصیف کرد و مدعی شد که ایران مخالفان خود را در خارج به ویژه آمریکا هدف قرار می‌دهد.

وزیر خارجه آمریکا بار دیگر در راستای ادعاهای گذشته در مورد ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین که از سوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی بارها رد شده است، مدعی شد: شاهد بودیم که ایران پهپادهایی ارائه می‌دهد که روسیه در اوکراین برای حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی و کشتن غیرنظامیان استفاده می‌کند.
وی با ادعای اینکه این روند برای چندین ماه ادامه داشته، افزود: در راستای بر ملا کردن آن، اقدام و تحریم علیه آن کار کرده‌ایم.
بلینکن با اشاره به تقویت روابط بین ایران و روسیه که وی آن را «مُضر» و باعث «نگرانی» خواند، ادعا کرد: این در واقع یک مسیر دو طرفه است. نه تنها ایران تجهیزات به روسیه می‌دهد بلکه روسیه نیز تجهیزات نظامی به ایران که به نظر شامل جنگنده‌های پیشرفته است، ارائه می‌کند.
وی ادامه داد: این چیزی است که به نظر می رسد ممکن است اتفاق بیفتد که اگر ایران به این فناوری دست یابد، تبدیل به تهدید بزرگتری می‌شود. بنابراین این چیزی است که ما با متحدان و شرکایمان در سراسر جهان در مورد آن صحبت کرده‌ایم.

جزئیات دیدار با دیپلمات چین

وزیر خارجه آمریکا همچنین در مورد جزئیات صحبت‌های خود با وانگ یی دیپلمات ارشد چین بیان کرد: برای او کاملاً روشن کردم که ارسال بالون نظارتی چین بر فراز ایالات متحده، نقض حاکمیت ما، نقض قوانین بین المللی، غیرقابل قبول است و هرگز نباید دوباره تکرار شود.
بلینکن اضافه کرد که آنها در مورد اهمیت داشتن خطوط ارتباطی از جمله به لحاظ نظامی صحبت کردند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار