ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان

انصارالله خواستار حمایت نظامی ملت‌های اسلامی از مردم فلسطین شد

جنبش انصارالله یمن در واکنش به جنایت امروز نظامیان صهیونیست در کرانه باختری، خواستار حمایت نظامی ملت‌های اسلامی از مردم فلسطین شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، شامگاه امروز (چهارشنبه)، حمله نظامیان صهیونیست به شهر نابلس را به‌شدت محکوم کرد.

بنابر گزارش شبکه «المسیره»، انصارالله اعلام کرد: «ما به‌شدت یورش نیروهای دشمن اسرائیلی به نابلس و کشتار خونینی که منجر به شهادت و جراحت ده‌ها فلسطینی شد، محکوم می‌کنیم.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «اگر حمایت آمریکا و همدستی ننگین رژیم‌های عربی سازشکار و دست‌نشانده نبود، دشمن اسرائیلی نمی‌توانست تعرض به ملت فلسطین را ادامه دهد.»

انصارالله تأکید کرد: «ما از همه ملت‌های عربی و اسلامی می‌خواهیم که با حمایت از مردم فلسطین و پشتیبانی از جنبش‌های مقاومت فلسطینی با تمام ابزارهای حمایتی به‌ویژه پشتیبانی نظامی مسئولیت خود را ایفا کنند.»

این بیانیه پس از آن صادر شده است که نظامیان «یمام» - یکی از چهار یگان ویژه پلیس رژیم صهیونیستی- امروز در جریان تعقیب یک جوان فلسطینی در محله «القصبه» یک منزل مسکونی را به محاصره درآوردند و با مردم درگیر شدند. نظامیان صهیونیست به این منزل محاصره شده دو راکت شلیک کردند.

وزارت بهداشت فلسطین به دنبال این اقدام اعلام کرد که پس از شلیک دو راکت، ۱۰ فلسطینی شهید و ۱۰۲ نفر دیگر زخمی شده‌اند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار