وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

آمار کرونا امروز ۵ اسفند ۱۴۰۱/ شناسایی ۸۷ بیمار جدید کرونایی

آمار کرونا امروز ۵ اسفند ۱۴۰۱/ شناسایی ۸۷ بیمار جدید کرونایی مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام‌کرد که در ۲۴ ساعت گذشته چهار نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند که با احتساب این تعداد، شمار جانباختگان این بیماری از آغاز شیوع تاکنون به ۱۴۴ هزار و ۸۳۲ رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 24
کد خبر: ۱۷۴۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۶۵ میلیون و ۲۰۱ هزار و ۷۴۰ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۹۸۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۳۶ هزار و ۹۷۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۳۴ هزار و ۶۹۸ دُز رسیده است.

از دیروز تا امروز (جمعه، پنجم اسفند ماه ۱۴۰۱) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۷ نفر از آنان بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به هفت میلیون و ۵۶۷ هزار و ۵۶۰ نفر رسید.

تاکنون هفت میلیون و ۳۳۹ هزار و ۷۲ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند و ۲۸۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۵ میلیون و ۲۴۳ هزار و ۹۰۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز ندارد، اما یک شهر در وضعیت نارنجی، ۹۰ شهر در وضعیت زرد و ۳۵۷ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار