رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه

واکنش طالبان به تهدیدات کنگره آمریکا

سخنگوی طالبان در واکنش به تهدیدات کنگره آمریکا برای افزایش تحریم‌ها و اقدامات سختگیرانه علیه کابل گفت زمان اعمال فشار گذشته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به نامه‌ «مایکل مک‌کال» رئیس کمیته‌ روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا و درخواست برای افزایش تحریم‌ها علیه کابل گفت: زمان اعمال فشار گذشته است و سخنان این‌چنینی نتیجه‌ مثبت نخواهد داشت.

 

مجاهد به «رادیو آزادی» گفت که فشار و محدودیت راه حل نیست، بلکه در عوض باید مسائل از راه‌ گفتگو مورد بحث قرار گیرد.

 

مک‌کال 12 اسفند در نامه‌ای به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نوشته بود دولت بایدن علیه اقدامات تحدیدی(چالش برانگیز) طالبان برای زنان و دختران سکوت کرده است و خواستار افزایش تحریم‌ها و اقدامات سختگیرانه علیه کابل شده بود.

 

سخنگوی طالبان در واکنش به این اظهارات گفت: وقت و زمان اعمال فشارها گذشته است. بهتر است همه موضوعات از راه گفتگو و دیپلماسی حل شود. راهی که آن‌ها (مقام‌های آمریکایی) اختیار کرده‌اند، درست نیست. ما باید از راه گفتگو مشکلات را حل کنیم و این حرف‌های آن‌ها درست نیست و نتیجه‌ مثبت نخواهد داشت.

 

پیش از این نیز «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بر لزوم بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به روی زنان و دختران افغان تأکید کرده و آن را بر روابط بین کابل و واشنگتن تأثیرگذار دانسته بود.

 

ند پرایس در یک نشست خبری با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید در افغانستان در ماه آینده گفت: ما به دقت زیر نظر داریم تا ببینیم ماه آینده چه اتفاقی می‌افتد، زمانی که انتظار داریم مدارس افغانستان بازگشایی شوند. ما از طالبان می‌خواهیم که به زنان و دختران اجازه دسترسی به آموزش و مشارکت کامل در جامعه را بدهد.

 

وی همچنین تأکید کرد که عدم بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به روی دختران و زنان افغان تأثیر قابل توجهی بر تعامل واشنگتن با نمایندگان طالبان داشته است./ تسنیم

ارسال نظر