مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به ۱۹.۶ میلیون تومان رسید + جدول نرخ نقره آخرین قیمت خودرو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان قیمت سایپا و ایران خودرو

ساخت یک میلیون مسکن توسط تعاونی‌ها در چهار سال

ساخت یک میلیون مسکن توسط تعاونی‌ها در چهار سال معاون امور مجلس اتاق تعاون در مراسم رونمایی از پلت‌فرم کلینک تعاون گفت: براساس مصوبه لایحه بودجه ۱۴۰۲ مقرر شده یک میلیون مسکن از چهار میلیون مسکن وعده شده توسط تعاونی‌ها ساخته شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 11
کد خبر: ۱۷۶۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم رونمایی از پلت‌فرم نرم‌افزار کلینک تعاون امروز در محل اتاق تعاون ایران انجام شد. در ا ین مراسم مهرداد لاهوتی با بیان اینکه در زمان حاضر نمی‌توان بدون نرم‌افزارها کارها را انجام دهیم، اظهار داشت: روزگاری برای پرداخت قبض آب و برق باید به بانک‌ها مراجعه می‌کردیم اما  اکنون با نرم‌افزارها به راحتی قابل پرداخت است، یا پلت‌فرم‌هایی مانند تاکسی اینترنتی که به عنوان حلقه واسط بین متقاضیان و عرضه‌کنندگان قرار می‌گیرد. 

وی افزود: براساس مصوبه نمایندگان در لایحه بودجه 1402 قرار است یک میلیون واحد مسکن در قانون جهش تولید توسط شرکت‌های تعاونی ساخته شود که این به معنای یک میلیون ارتباط بین تعاونی‌های مسکن و مردم خواهد بود که روش سنتی جواب نمی‌دهد و باید از طریق پلت‌فرم‌ها و نرم‌افزارها انجام شود.

معاون امور مجلس اتاق تعاون گفت: یکی از راههای کاهش ترافیک در تهران و کاهش آلودگی هوا همین پلت‌فرم‌ها و نرم‌افزارها مانند  تاکسی‌‌های اینترنتی و سایر پلت‌فرم‌ها هستند.

در این مراسم همچنین مهدی درخشانی‌مهر مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی خدمات پشتیبانی و امور عمومی تهران گفت: این اتحادیه در اواسط سال 96 آغاز شد و از اول سال 97 اعلام موجودیت کرد و هدف آن ارائه خدمات پشتیبانی و امور عمومی به شرکت‌های تعاونی است.

به گفته درخشانی‌مهر، سامانه کلینک تخصصی تعاونی‌ها مواردی مانند بیمه، مالیات، مسائل حقوقی، حسابداری و آموزش تعاونی‌ها را به اعضا ارائه می‌کند و ما برای خروج از ساختار سنتی تعاونی مجبوریم به بازاریابی دیجیتالی و خدمات الکترونیکی در بخش تعاون روی بیاوریم.

وی افزود: در بخش تعاون از حوزه مسکن شروع کردیم که پرچالش است و نرم‌افزار تعاون سیستم را با جامع هوشمند تعاون وزارت کار متصل کردیم و از نظر امکان‌سنجی امکان گسترش آن نیز وجود دارد.

درخشانی مهر گفت: با راه‌ا ندازی آزمایشی کلینک تعاون در نسخه اول سه امکان وجود دارد، یکی خدمات، مشاوره و آموزش است و مخاطبان ما شرکت‌های تعاونی هستند که نیازهایی مانند بیمه، مالیات، تنظیم دفاتر و قراردادها را می‌توانند از این پلت‌فرم دریافت کنند.

در این مراسم همچنین باقرپور مدیرتعاونی مسکن استان تهران گفت: کوچه تعاون در کشور ما خاکی است. زمانی که هوا گرم شود لباس آدم خاکی می‌شود و اگر باران ببارد لباس فرد گل آلود می‌شود و ما باید دست به دست هم بدهیم این کوچه را آسفالت کنیم.

باقرپور با بیان اینکه جایگاه تعاونی را از دست داده‌ایم، عنوان کرد: ما حتی جایگاه تعاونی را در حاکمیت از دست داده‌ایم اما باید در عین حال نیمه پر لیوان تعاون را هم ببینیم و فقط مشکلات را بیان نکنیم.

به گفته وی، وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده که در طرح جهش مسکن زمین در اختیار مردم قرار می‌دهد  اما اعلام نکرده زمین در اختیار تعاونی‌ها می‌گذاریم تا برای اعضای خود مسکن بسازد. بنابراین باید به بخش تعاون باور واقعی پیدا کنیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار