تحول آفرینی، لازمه داشتن ایران قوی-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند
حسین کنعانی مقدم، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

تحول آفرینی، لازمه داشتن ایران قوی

حسین کنعانی مقدم، کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه تحول آفرینی مورد نظر رهبر معظم انقلاب یعنی دیدن نقاط قوت کشور و تلاش برای پر کردن خلاءهای موجود، گفت: تحول با توجه به توسعه زیرساخت‌ها و تداوم آرمان‌هایی اتفاق می‌افتد که سعادت مردم ایران را حفظ می‌کند، درحالی‌که برخی با اصرار بر اینکه باید در کشور تغییراتی ایجاد کنیم، به‌دنبال ایجاد یأس و ناامیدی در جوانان نسبت به حرکت‌های توسعه محور و پیشرفت کشور هستند.
حسین کنعانی مقدم؛ کارشناس مسائل غرب آسیا
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 24
کد خبر: ۱۷۷۳۵۹

تحول آفرینی، لازمه داشتن ایران قوی

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی اول فروردین در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در سخنانی تحول را لازمه ایران قوی دانستند و فرمودند: تحول یعنی دگرگونی. می‌خواهیم چه چیزی دگرگون بشود و تغییر پیدا کند؟ مهم‌ترین مسئله این است. دشمنان نظام اسلامی هم می‌گویند دگرگونی، آن‌ها هم دنبال دگرگونی هستند، اما دگرگونی مورد نظر آنها درست نقطه‌ مقابل آن چیزی است که مورد نظر ماست. آن‌ها این دگرگونی را مطرح می‌کنند و متأسفانه در داخل هم بعضی‌ها به تبع آنها یا به تقلید آنها همان حرف را با تعبیرات دیگری بیان می‌کنند. عنصر داخلی گاهی از روی غفلت، از روی بی‌توجهی، گاهی هم با انگیزه‌های دیگر آن حرف را تکرار می‌کند. آنچه دشمن دنبالش است و اسمش را دگرگونی می‌گذارد، عبارت است از تغییر هویت جمهوری اسلامی.

 

به‌دلیل اینکه تحول به سمت تعالی و بهتر شدن حرکت می کند، عمدتاً مورد توجه قرار می‌گیرد

ایشان افزودند: اگر ملتی به استعدادهای خود اعتماد دارد، به توانایی‌های خود اعتماد دارد، قادر به اقدامات تحولی است؛ ملتی که اعتماد به نفس دارد، می‌تواند اقدامات تحولی را به‌خوبی به سرانجام برساند؛ مسئولان این ملت هم جرئت می‌کنند از تحول دم بزنند و اقدام به تحول کنند.

 


حسین کنعانی مقدم، کارشناس مسائل غرب آسیا درباره مؤلفه‌های تحول آفرینی مورد نظر آیت‌الله خامنه‌ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی که با مردم در میان گذاشتند، به «راهبرد معاصر» گفت: امروزه کشورهای توسعه یافته در زمینه ایجاد تحول دستاوردهای قابل توجهی دارند، به گونه ای که موضوع تحول به علم مهمی در دنیای امروز تبدیل شده و مورد توجه جدی اندیشمندان، سیاستمداران و نخبگان در علوم و رشته های مختلف قرار گرفته است. 

 

 

وی با بیان اینکه تلاش می شود تحول آفرینی مثبت مورد نظر جامعه به صورت گام به گام ایجاد شود، افزود: موضوع مهم شباهت نداشتن تحول و تغییر است، زیرا ممکن است تغییراتی که ایجاد می شود زمینه ساز شرایط بهتری نسبت به قبل نباشد، به همین دلیل هر تغییری خوب نیست.

 

 

کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: به‌دلیل اینکه تحول به سمت تعالی  و بهتر شدن حرکت می کند، عمدتاً مورد توجه قرار می‌گیرد. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی که تحول را از تغییر متفاوت و مزیت بیشتری برای تحول ایجاد می کند، این است که تحول عامل رشد زیربنایی و روبنایی در فعالیت های مورد نظر است و افراد و جامعه را در مسیری هدفمند و به سمت تعالی و رشد قرار می دهد.

 

 

کنعانی مقدم گفت: به نظر می‌آید رهبر معظم انقلاب در سخنان خود قصد داشتند به برخی مسئولان تذکر دهند نباید از تغییر سخن گفت؛ زیرا تغییر روبنایی اما تحول آفرینی زیربنایی است. تحول آفرینی مورد نظر رهبر معظم انقلاب یعنی دیدن نقاط قوت کشور و تلاش برای پر کردن خلاء هایی که به تقویت نقاط  ضعف در بخش های مختلف منجر شده است. 

 

 

کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: در حالی که هدف باید تحول آفرینی در راستای حرکت در مسیر آرمان های انقلاب باشد، رهبر معظم انقلاب تأکید کردند نمی توان انتظار داشت تغییر در قانون اساسی نتیجه مثبت بدهد، شاید بعضی از ارزش هایی که قانون اساسی و انقلاب اسلامی ایجاد کرده اند، در نتیجه تغییر از بین برود و این موضوع خواست دشمنان انقلاب اسلامی و ملت ایران است؛ در حالی که تحول یعنی با حفظ آرمان ها به سمت رشد و شکوفایی ایران و افزایش رفاه مردم کشور حرکت کنیم.

 

 

کارشناس مسائل سیاسی توضیح داد: تغییر مورد نظر دشمنان و دوستان دشمنان در داخل کشور اضمحلال و فروپاشی ایران است، به این دلیل رهبر معظم انقلاب اسلامی به حق تأکید کردند، دنبال هر تغییری نیستیم بلکه به‌دنبال تحول هستیم.

 

 

وی افزود: تحول قطعاً با توجه به توسعه زیرساخت ها و تداوم آرمان‌هایی اتفاق می افتد که سعادت مردم ایران را حفظ می کند، در حالی که برخی با اصرار بر اینکه باید در کشور تغییراتی ایجاد کنیم، به دنبال ایجاد یأس و ناامیدی در جوانان نسبت به حرکت های توسعه محور و پیشرفت کشور هستند.

 

 

کنعانی مقدم توضیح داد: افرادی با سیاه نمایی آینده را در نظر جوانان تیره و تار نشان می دهند و تلاش می کنند مانع از فعالیت سازنده جوانانی شوند که باید موتور محرکه توسعه و تحول جامعه باشند، زیرا جوانان تحول گرا هستند و دشمنان با اسم رمز «تغییر» به دنبال خارج کردن جوانان از میدان سازندگی هستند تا با سوار شدن بر موج انحراف، جریان ضد انقلابی و ضد مردمی مورد نظرشان را عملیاتی کنند.

 

ارسال نظر