اتهامات قاتل الهه حسین نژاد از نظر معاون وزیر دادگستری معاون رئیس جمهور: میزان خشونت علیه زنان ۳۰ برابر مردان است / لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان حضور خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد در پلیس آگاهی فاتب / پدر الهه: درخواست اشد مجازات دارم + فیلم سگ گردانی در یزد ممنوع شد دستگیری ۱۱ نفر از اعضای شرکت هرمی رگبار و وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم؛ آلودگی شدید هوای هویزه آغاز انتخاب رشته دانشجو معلمان از امروز/اعلام جزئیات انتخاب رشته اعلام اسامی محصولات آرایشی ناخن غیر مجاز وجود ۶۰ ساختمان پرخطر در تهران / نجات ۳۱ هزار نفر توسط آتش‌نشانان پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها

بازداشت عاملان ضرب و شتم آمرین به معروف در شهرستان ورزنه

رئیس کل دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: با دستور ویژه قضایی و اقدامات فراجا، ۵ نفر از عاملان ضرب و شتم آمرین به معروف در شهرستان ورزنه دستگیر شدند. پرونده این افراد به صورت ویژه رسیدگی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 01
کد خبر: ۱۷۷۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: در یکی از مراکز گردشگری شهرستان ورزنه آمرین به معروف در چهارچوب قانون و با هماهنگی قبلی در حال انجام وظیفه قانونی بودند که برخی از افراد فعال در مرکز گردشگری برای آمرین به معروف ایجاد مزاحمت کرده و از انجام ماموریت آنها جلوگیری کردند.

 

رئیس کل دادگستری استان اصفهان ادامه داد: بعد از اینکه آمرین به معروف محل را ترک می‌کردند، افراد فعال در مرکز گردشگری اقدام به تعقیب آنها کرده و در سطح شهر اقدام به ضرب و شتم آمرین به معروف می‌کنند.

 

حجت‌الاسلام جعفری بیان کرد: به محض ارسال گزارش این حادثه به دستگاه قضایی، دستور برای دستگیری عامل ضرب و شتم آمرین به معروف صادر شد.

 

وی بیان کرد: با دستور ویژه قضایی و اقدامات فراجا، ۵ نفر از عاملان ضرب و شتم آمرین به معروف در شهرستان ورزنه دستگیر شدند.

 

رئیس کل دادگستری استان اصفهان تاکید کرد: پرونده این افراد به صورت ویژه رسیدگی خواهد شد.

 

حجت‌الاسلام جعفری تصریح کرد: فعالیت امرین به معروف با نظارت ستاد امر به معروف استان در چهارچوب قانونی، مورد تایید دادگستری استان است و هرگونه ممانعت از انجام وظیفه قانونی آمرین به معروف، طبق قانون و در شعب رسیدگی می‌شود.

 

وی تاکید کرد: فعالیت آمرین به معروف قانونی است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار