ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

عبدالسلام: رایزنی با عربستان در فضای مثبت و جدی در صنعا انجام شد

عبدالسلام: رایزنی با عربستان در فضای مثبت و جدی در صنعا انجام شد عبدالسلام پیش از ترک فرودگاه صنعا گفت: رایزنی‌های این دوره با هیأت سعودی با حضور میانجی عمانی در فضای مثبت و جدی در صنعا انجام شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 14
کد خبر: ۱۷۹۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر «محمد عبدالسلام» رئیس هیأت مذاکرات دولت نجات ملی یمن امروز جمعه به همراه هیأت میانجی عمان، صنعا را به مقصد مسقط ترک کرد.

وی افزود که گفت‌وگوهای سخت و دشواری درباره مسائل پیچیده در پرونده‌های انسانی، نظامی و سیاسی انجام دادیم و پیشرفت‌هایی نیز در برخی پرونده‌ها حاصل شد اما همه پرونده‌ها تکمیل نشده و هیأت سعودی برای مشورت بیشتر، صنعا را ترک کرد.

وی گفت: «ما درباره تداوم فضای آرام‌سازی به وجود آمده پس از آتش‌بس و ادامه تماس‌ها توافق کردیم».

به نوشته وبگاه «المسیرة»، عبدالسلام همچنین تأکید کرد که دیدگاه ما درباره پرداخت حقوق کارکنان، برقراری آتش‌بس فراگیر زمینی، دریایی و هوایی، پایان دادن به محاصره و تکمیل پرونده اسرا ثابت است.

رئیس هیأت مذاکرات دولت نجات ملی یمن همچنین گفت که چنانچه هر گونه شکستی در مذاکرات حاصل شود، نیروهای مسلح یمن آماده هستند اما امیدوار هستیم که این وضعیت پیش نیاید و فضای خوش‌بینی را از دست ندهیم.

وی در خصوص پیشرفت حاصل شده در پرونده اسرا نیز گفت که این پیشرفت نشان می‌دهد که ما به سمت صلح بیشتر پیش می‌رویم اما این بستگی به دستآوردهای آینده دارد و ما هنوز به نقطه نهایی نرسیده‌ایم.

پیشتر شبکه «المیادین» گزارش داد که سفر شش روزه هیأت سعودی به یمن به پایان رسید و این هیأت با موفقیت و رضایت از روند گفت‌وگوها صنعا را ترک کرد.

«محمدعلی الحوثی»، عضو شورای عالی سیاسی یمن نیز پس از خروج هیأت سعودی از صنعاء در توئیتی نوشت: فضای گفت‌وگوها مثبت بود و تاریخ برگزاری دور دوم نیز مشخص شد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار