رزمایش مشترک هوایی آمریکا و کره جنوبی-راهبرد معاصر

رزمایش مشترک هوایی آمریکا و کره جنوبی

فرماندهی عملیات های نیروی هوایی کره جنوبی از آغاز رزمایش مشترک هوایی کشورش با آمریکا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری یونهاپ به نقل از فرماندهی عملیات های نیروی هوایی کره جنوبی از آغاز رزمایش مشترک هوایی کشورش با آمریکا خبر داد.

 

براساس این گزارش، این رزمایش که از امروز 17 آوریل آغاز شده و تا 28 آوریل( 8 اردیبهشت) ادامه دارد، نیروهای هوایی سئول و واشنگتن، پروازهای آموزشی مشترکی را با هدف تقویت تعامل پذیری و ظرفیت عملیاتی مشترک جنگنده های دو کشور اجرا می کنند.

 

فرماندهی عملیات های نیروی هوایی کره جنوبی تاکید کرد این رزمایش مشترک 12 روزه با حضور بیش از 60 هواپیمای جنگی کره جنوبی شامل جنگنده های F-35A و F-15K و KF-16 در و بیش از 40 جنگنده آمریکایی شامل جنگنده های F-16 و هواپیمای تهاجمی A-10 و نیز جت های F-35B و FA-18 نیروی دریایی آمریکا برگزار خواهد شد.

 

این فرماندهی تصریح کرد نظامیان دو طرف آموزش های مختلفی از جمله نبرد تهاجمی و عملیات های پشتیبانی هوایی از نزدیک را تمرین خواهند کرد.

 

این در حالی است که از ابتدای سال جاری تاکنون، آمریکا و کره جنوبی و ژاپن چندین رزمایش مشترک هوایی را با هدف مقابله با تحرکات کره شمالی در شبه جزیره کره یا در نزدیکی آن برگزار کرده اند.

 

سه روز پیش سران این کشورها دیدار سه جانبه ای را در واشنگتن دی سی به منظور ارزیابی فضای امنیتی شبه جزیره کره و مناطق مرزی و همفکری برای یافتن راهی برای تعمیق همکاری های امنیتی سه جانبه، برگزار کردند.

 

آنها در این دیدار از برگزاری یک مانور دفاعی موشکی و ضد زیردریایی به صورت مشترک، با هدف مقابله با تهدیدات موشکی و اتمی کره شمالی خبر دادند.

 

همچنین نمایندگان سه کشور از کره شمالی خواستند تا از اقدامات بی ثبات کننده خود دست برداشته و در صورتی که پیونگ یانگ اقدام به انجام آزمایش هسته‌ای کند، با پاسخ قاطع و کوبنده جامعه بین‌المللی مواجه می شود.

 

این دیدار پس از آن صورت گرفت که کره شمالی در روز 14 آوریل از آزمایش یک موشک بالستیک قاره پیما با سوخت جامد خبر داد.

 

کره شمالی طی چند سال اخیر تلاش داشته تا با ارتقای توان تسلیحاتی خود بازدارندگی نظامی در برابر ائتلاف نظامی آمریکا و کره جنوبی ایجاد کند.

 

طبق قوانین شواری امنیت سازمان ملل، پرتاب موشک‌های بالستیک قاره پیما توسط کره شمالی ممنوع است و سئول، واشنگتن و توکیو همواره این اقدام را محکوم کرده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده