گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

استقبال از توافق ایران و عربستان در شورای امنیت

استقبال از توافق ایران و عربستان در شورای امنیت در جلسه امروز سه شنبه شورای امنیت سازمان ملل، از توافق ایران و عربستان استقبال شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، هانس گراندبرگ فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن گفت: ما از بیانیه وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی در پکن، مبنی بر تعهد به تقویت همکاری‌ها برای ارتقای ثبات و امنیت در منطقه استقبال می‌کنیم. قطعا یک منطقه با ثبات، تلاش‌ها را برای رسیدن به صلح در یمن تقویت می‌کند.

 

نماینده روسیه در سازمان ملل هم که کشورش ریاست شورای امنیت را برعهده دارد گفت: همه ذینفعان سیاسی تاثیرگذار بر اوضاع یمن، مواضع سازنده خود را حفظ کنند. ما تاکید داریم که مشکلات یمن باید به طورجامع و بلندمدت حل و فصل شود، اما متاسفانه بعضی از اعضای شورای امنیت، خلاف این روند را دنبال می‌کنند و این واقعا دلسرد کننده است.

 

معاون نمایندگی چین در سازمان ملل هم گفت: جامعه بین المللی باید کمک‌های بشردوستانه به یمن را افزایش دهد و بودجه کافی برای پیشبرد برنامه‌های سازمان ملل در یمن فراهم کند. در این شرایط، رفع محدودیت‌های غیرمنطقی هم که برای یمن ایجاد شده، ضروری است.

 

غاده موداوی، معاون دفترهماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل در این جلسه گفت: در هفته‌های اخیر محدودیت‌ها برای ورود کالا‌های تجاری مورد نیاز به یمن کمتر شده است.

 

براساس بیانیه مشترک منتشر شده با چین، در قراردادی که ماه گذشته میلادی (مارس) امضا شد، دو کشور (ایران و عربستان سعودی) توافق کردند که سفارت‌خانه‌ها و اماکن دیپلماتیک خود در خاک یکدیگر را ظرف دو ماه بازگشایی کنند و متعهد به عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر باشند.

 

پس از اینکه عربستان سعودی در سال ۲۰۱۶ به دلیل انتقاد شدید ایران از دستور ریاض برای اعدام نمر النمر روحانی شیعه، روابط خود را با ایران قطع کرد، حاصل شدن این توافق در واقع به سال‌ها عدم روابط دیپلماتیک بین دو کشور پایان داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار