به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در دیدار روسای کانونهای بازنشستگی سراسر کشور با تأکید بر اینکه وضعیت این سازمان سخت است، اما نگران کننده نیست، اظهار کرد: پرداخت مستمری به مستمری بگیران و بازنشستگان از اولویتهای این سازمان است و بازنشستگان عزیز از بابت پرداخت مستمری شان نگرانی نداشته باشند.
او در پاسخ به درخواستهای مطرح شده درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان تکلیف قانونی است و باید آن را انجام دهیم، اما در مورد چگونگی اجرای آن باید با همفکری خود بازنشستگان بیشتر بحث و بررسی کنیم. ضمن آن که باید منابع موردنیاز و طریق تأمین آن را پیش بینی کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با مهم خواندن نشستهای هم اندیشی با شرکای اجتماعی گفت: تاکنون دو نشست در موسسه عالی پژوهش برگزار شده که صاحبنظران و شرکای اجتماعی مهمترین مسائل حوزه رفاه و تأمین اجتماعی را مطرح کردند. این نظرات در تصمیم گیریها لحاظ میشود.
سالاری با بیان اینکه تلاش میکنیم مسائل این سازمان را با توجه به ظرفیت و امکانات موجود حل کنیم، تصریح کرد: هیچ کدام از مسائل فراموش نمیشود. تمامی فعالیتهای ما باید به تقویت منابع، مدیریت مصارف، افزایش کیفیت خدمات و تکریم ذینفعان منجر شود.
او با بیان اینکه بیمههای تکلیفی و حمایتی که در سالهای گذشته بر سازمان تأمین اجتماعی تحمیل شد، توازن منابع و مصارف را بهم زد، گفت: خوشبختانه در دولت و مجلس فعلی این اتفاق نیفتاد و هیچ تعهد جدیدی از جیب بیمه شدگان ایجاد نشد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر حرکت به سمت سه جانبه گرایی در تصمیم سازیها و تصمیم گیریهای کلان سازمان ادامه داد: شورای تحول راهبردی در این سازمان تشکیل شده و پیشنهادات و محورهای تعیین شده در این شورا با کمک شرکای اجتماعی مطرح و بررسی میشود.
سالاری گفت: نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند و از مراکز دولتی و خصوصی برای آنها خدمات درمانی خریداری شده است. در سالهای اخیر هزینههای درمان جهش پیدا کرد. این مراکز از سازمان تأمین اجتماعی طلب دارند که برای پرداخت بدهیهای آنها تلاش خواهیم کرد. باید پرونده الکترونیک و نسخه الکترونیک را تکمیل کنیم تا خرید درمان در یک چارچوب علمی قرار گیرد.
او در خصوص خروج از بنگاهداری و ورود به بازار سهام شرکتهای سازمان تأمین اجتماعی گفت: اموال بیمه شدگان را نمیبخشیم. با رعایت مصالح کارگران و بازنشستگان شیوه مدیریت شستا را اصلاح میکنیم. برخی شرکتها به فروش میرسند و برخی ادغام میشوند. نتیجه این برنامه این است که ارزش دارایی و سود شرکتها بیشتر شود.
سالاری اجرای طرح کرامت رضوی، همایشهای منطقه ای، المپیاد ورزشی و دیدار با شرکای اجتماعی را از برنامههای ارزشمند ویژه بازنشستگان برشمرد و تصریح کرد: این برنامهها ادامه مییابد.
علی اصغر بیات رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی نیز در این دیدار با بیان اینکه بیش از ۳ میلیون بازنشسته از این سازمان مستمری میگیرند، گفت: سازمان تأمین اجتماعی خدمات خوبی به مستمری بگیران ارائه میکند و امیدواریم به بازنشستگان توجه بیشتر شود.
او با بیان اینکه، جامعه بازنشستگان کشور از برنامههای مدیریت جدید سازمان برای تحقق اهداف پیش بینی شده حمایت خواهند کرد، گفت: انتظار داریم در جهت بهبود معیشت بازنشستگان و مستمری بگیران، نهایت تلاشتان را به عمل آورید.
در ادامه این جلسه روسای بازنشستگان به بیان مطالبات و خواستههای خود پرداختند.