هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

اوکراین علیه ایران تحریم‌های جدید اعمال می‌کند

اوکراین علیه ایران تحریم‌های جدید اعمال می‌کند دولت اوکراین با متهم کردن جمهوری اسلامی ایران به حمایت نظامی از روسیه طرحی را برای اعمال تحریم‌های بخشی علیه تهران تأیید کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اوکراین گزارش داده‌اند دولت این کشور طرحی را برای اعمال «تحریم‌های بخشی» علیه ایران به تأیید رسانده است.

 

وزارت اقتصاد اوکراین روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای روی وب‌سایت خود ایران را به «حمایت مادی از تجاوزگری روسیه» متهم کرد و اعلام کرد قصد دارد بخش‌هایی از اقتصاد ایران را هدف تحریم قرار دهد.

 

طبق ادعای وب‌سایت «New Voice of Ukraine» این محدودیت‌ها ۵۰ سال دوام خواهند داشت و باید به تصویب شورای امنیت ملی و دفاعی اوکراین برسد.

 

این پایگاه خبری به نقل از «یولیا سویردنکو»، وزیر اقتصاد اوکراین نوشت: «قصد داریم تحریم‌های بخشی علیه ایران اعمال کنیم.»

 

وی اضافه کرد: «متاسفانه محدودیت‌های قبلی اعمال‌شده از سوی اوکراین و شریکان ما بر روی اشخاص و شرکت‌هایی که مستقیماً در عرضه سلاح به روسیه نقش داشتند به عنوان هشدار جدی گرفته نشدند. بنابراین، ما اقداماتموان را قوی‌تر خواهیم کرد.»

 

این وزیر اوکراین گفته که کی‌یف علاوه بر این تلاش خواهد کرد کشورهای زیادتری را با خودش در اعمال این تحریم‌ها همراه کند.

 

مطابق این گزارش، تحریم‌های مذکور موارد مختلف از جمله انتقال فناوری و تجهیزات پرداخت الکترونیکی به ایران را ممنوع خواهد کرد.

 

این تحریم‌ها بعد از آنکه دبیر شورای امنیت ملی اوکراین و همچنین رئیس‌جمهور و پارلمان اوکراین آن را تأیید کنند اجرایی خواهد شد.

 

اوکراین و کشورهای غربی در ماه‌های گذشته بارها ادعا کرده‌اند ایران اقدام به ارسال سلاح به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین کرده است.

 

جمهوری اسلامی ایران ضمن تأکید بر بی‌طرفی خود در این جنگ این ادعاها را تکذیب کرده است. با وجود این کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا ضمن تکرار ادعاها تا کنون چندین دور تحریم در ارتباط با برنامه پهپادی ایران وضع کرده‌اند.

 

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران روز سه شنبه در دیدار معاون دبیرکل سازمان ملل گفت: ایران به هیچ طرفی در جنگ اوکراین کمک نظامی نمی‌کند و جنگ را راه‌حل نمی‌داند و از حاکمیت و تمامیت ارضی همه کشورها از جمله اوکراین حمایت می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار