قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

هشدار نسبت به کمبود و گرانی دارو

نائب رئیس انجمن داروسازان استان تهران گفت: در دو ماه آینده کشور با کمبود جدی دارو و مشکلات در تامین نیاز دارویی کشور مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 29
کد خبر: ۱۸۱۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، بهمن صبور، نائب رئیس انجمن داروسازان استان تهران با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی»‌ در مورد طرح دارویار بیان داشت: بهترین راهکار برای مشکل کمبود دارو این است که سازمان برنامه و بودجه یارانه دارو را به صورت مستقیم و به شکل نقدینگی به صنعت دارو منتقل کند تا در آینده نزدیک دچار مشکل نباشیم که اگر این مهم انجام نشود تا دو ماه آینده در تامین داروهای ساده نیز دچار مشکل خواهیم بود.

 

وی افزود: مهمترین چالش در سیستم دارویی کشور این است که مسئولینی که در حوزه دارو و بهداشت تصمیمات کلان می‌گیرند تخصص این کار را ندارند و دارو را یک کالای استراتژیک نمی‌بینند.

 

صبور در ادامه با تاکید بر لزوم یکسان سازی بیمه پایه عنوان کرد: تا زمانی که بیمه‌ها به صورت جزیره‌ای عمل می‌کنند طرح‌هایی مانند دارویار موفق نخواهند بود و بایستی یکسان سازی بیمه پایه توسط دولت انجام شود.

 

نائب رئیس انجمن داروسازان استان تهران تصریح کرد: کار اساسی که باید انجام شود یکسان سازی بیمه‌های پایه کشور است چرا که هر بیمه‌ای به صورت جزیره‌ای قانون خود را دارد و این امر باعث چند گانگی می‌شود.

 

وی گفت: کارشناسان حوزه دارو عدد مورد نیاز برای اجرای طرح دارو یار را 170 هزار میلیارد تومان تعیین کرده بودند که کمیسیون تلفیق آن را به 105 هزار میلیارد تومان تبدیل کرد و در صحن علنی هم در بررسی تبصره 14 بودجه، دولت یارانه دارو را مبلغ 69 هزار میلیارد تومان تعیین کرد.

 

صبور اظهار داشت: طرح دارویار طرح خوبی بود و کشور به جز این راهکار راه دیگری نداشت چرا که منابع پایدار برای طرح دیده نشده بود.

 

وی با تاکید بر اینکه بزرگترین ایراد این طرح اضافه شدن داروها به فهرست داروهای تحت پوشش بیمه است، اذعان داشت: نباید با بودجه محدود لیست دارو‌ها را اضافه کرد بلکه باید توجه داشت داروهایی که وارد طرح می‌شود دارویی باشد که نیاز مردم است.

 

نائب رئیس انجمن داروسازان استان تهران لازمه موفقیت طرح‌ها را فراهم شدن مسائل زیر ساختی عنوان کرد و بیان داشت: طرح‌ها تا زمانی که منابع مالی و نقدینگی مستمر نداشته باشند قابل اجرا نخواهند بود./ فارس

ارسال نظر